Εθνική ποδοσφαίρου: Με... επιστροφές οι νέες κλήσεις του Γιοβάνοβιτς για τα ματς με Αγγλία και Ιρλανδία

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για τις δύο αναμετρήσεις με Αγγλία (εκτός) και Ιρλανδία (εντός) με τους Μασούρα, Ντόι και Κουρμπέλη να καλούνται ξανά στην Εθνική

Στις 10 και 13 Οκτωβρίου είναι προγραμματσιμένοι οι δύο επόμενοι αγώνες της Εθνικής ομάδας στο Nations League και σήμερα έγιναν γνωστές οι κλήσεις των διεθνών.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε στην στην αποστολή τόσο τους Γιώργο Μασούρα και Παναγιώτη Ρέτσο, που είχαν βρεθεί και στις κλήσεις του Σεπτεμβρίου, αλλά είχαν αντικατασταθεί ελέω τραυματισμού όσο και τον Δημήτρη Κουρμπέλη που εκείνη την περίοδο μόλις είχε κλείσει τη μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία.

Εκτός σε σχέση με τις προηγούμενες έμειναν οι Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος και Αλεξανδρόπουλος.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:
«Ο κ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε 25 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής με την Αγγλία στο Λονδίνο (10 Οκτωβρίου) και την Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13 Οκτωβρίου) για την 3η και 4η αγωνιστική του UEFA Nations League.

Αναλυτικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός απηύθυνε πρόσκληση στους εξής παίκτες:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χρήστος Μανδάς, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παντελής Χατζηδιάκος, Ανδρέας Ντόη, Παναγιώτης Ρέτσος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Βαγιαννίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Μανώλης Σιώπης, Χρήστος Ζαφείρης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Φώτης Ιωαννίδης, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας, Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και θα προπονηθούν την ίδια ημέρα στο προπονητικό κέντρο Ατρομήτου».

Ειδήσεις σήμερα:

Ρομά οι μισές συμμορίες που κλέβουν: Η απόρρητη αναφορά της ΕΛΑΣ για το οργανωμένο έγκλημα

id.gov.gr: Σε λειτουργία η πλατφόρμα ραντεβού για τις νέες ταυτότητες - Δείτε αναλυτικά τα βήματα

Ξεφεύγει η κατάσταση μετά τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα - Ανεβάζουν βίντεο στο TikTok με απειλές για τις δράστριες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr