Champions League: Ο Λουίς Ενρίκε απέκλεισε τον Ντεμπελέ από το ματς της Παρί με την Άρσεναλ

Champions League: Ο Λουίς Ενρίκε απέκλεισε τον Ντεμπελέ από το ματς της Παρί με την Άρσεναλ

Ο Γάλλος διεθνής δεν ταξίδεψε στο Λονδίνο καθώς φέρεται να είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον προπονητή του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τη Ρεν

enrique-2

Η 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League βρίσκει την Παρί vα δοκιμάζεται στην έδρα της Άρσεναλ με την πρωταθλήτρια Γαλλίας μετά από απόφαση του Λουίς Ενρίκε να ταξιδέψει στο Λονδίνο χωρίς τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Την είδηση αποκάλυψε η L' Equipe με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι οι δύο άνδρες είχαν έναν έντονο διάλογο στα αποδυτήρια μετά το νικηφόρο 3-1 επί της Ρεν, αλλά ο Ισπανός προπονητής το διέψευσε.

«Χθες έπρεπε να πάρω μία δύσκολη απόφαση, αλλά θεωρώ ότι έκανα το καλύτερο για την ομάδα και θα έκανα το ίδιο άλλες 100 φορές. Ήρθα στην Παρί για να χτίσω μια ομάδα, που θα είναι γενναία, θα έχει ταυτότητα και θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Κι αυτό μπορώ να εγγυηθώ ότι θα το κάνω. Δεν μπορώ να εγγυηθώ το Champions League. Επίσης για όποιον έχει κάποια αμφιβολία, ο Ντεμπελέ θα είναι μέλος αυτής της ομάδας», είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο ματς με τους κανονιέρηδες και συμπλήρωσε με νόημα: «Δεν υπήρξε καμία συζήτηση μεταξύ μας και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις μας. Υπάρχει όμως πρόβλημα με τις υποχρεώσεις που έχει προς την ομάδα, αλλά κι αυτό λύνεται γρήγορα.»

Ειδήσεις σήμερα:

Γκάλοπ Opinion Poll: Κυριαρχία ΝΔ, ντέρμπι στο ΠΑΣΟΚ, μεγάλο προβάδισμα Κασσελάκη στους ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ

Ισραήλ: Ενημέρωσε τις ΗΠΑ για τη σχεδιαζόμενη «περιορισμένης κλίμακας» χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο

Τάιλερ ΜακΜπέθ: Ανοίγει γυμναστήριο στο Κολωνάκι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης