Ολυμπιακός: Ο προβληματισμός του Μεντιλίμπαρ για τη δεξιά πλευρά με Κοστίνια και Ροντινέι - Η εκτίμηση για την 11άδα με Μπράγκα

Ο Βάσκος προπονητής έχει αρχίσει να φτιάχνει στο μυαλό του το πώς θέλει να παίξει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μπράγκα

Μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Λυών στη Γαλλία ο Ολυμπιακός έχει και συνέχεια στο πρόγραμμα της League Phase με το Ολυμπιακός - Μπράγκα την Πέμπτη.

Εκεί όπου ο Βάσκος προπονητής έχει αρχίσει να ψάχνεται για το 11άδα θα κατεβάσει απέναντι στην ομάδα του Καρβαλιάλ και του Ορτα, δύο άλλοτε Ερυθρόλευκων, όπως και του Μπρούμα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προβληματίζεται ευχάριστα με τη δεξιά πλευρά με Κοστίνια - Ροντινέι που πήγε πολύ καλά με τον Ατρόμητο. Από εκεί και πέρα οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή στον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο φαληρικό γήπεδο έχουν ένα προβάδισμα για βασικοί.

Σαν μία πρώτη εκτίμηση για την 11άδα των Πειραιωτών κόντρα στη Μπράγκα ο Τζολάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και η άμυνα θα απαρτίζεται από τους Ορτέγα, Ρέτσο, Κάρμο και Ροντινέι. Στο κέντρο θα είναι ο Εσε με έναν εκ των διαθέσιμων χαφ (Στάμενιτς ή Ολιβέιρα, ας μην αποκλειστεί και ο Γκαρθία) και πιο μπροστά ο Τσικίνιο. Στα δύο... φτερά υποψήφιοι είναι ο Βέλντε με τον Μασούρα που εκτός απροόπτου θα μπει στην αποστολή και για βασικός στράικερ το φαβορί είναι ο Ελ Καμπί. Θα μπορούσε βέβαια να προκύψει σχέδιο με τον Κοστίνια δεξιό μπακ και τον Ροντινέι ως εξτρέμ μπροστά του (όπως έγινε με τον Ατρόμητο).

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στη League Phase του Europa

26/9: Λυών - Ολυμπιακός 2-0
3/10: Ολυμπιακός - Μπράγκα (19:45)
24/10: Μάλμε - Ολυμπιακός (22:00)
7/11: Ολυμπιακός - Ρέιντζερς (19:45)
28/11: Στεάουα Βουκουρεστίου - Ολυμπιακός (22:00)
12/12: Ολυμπιακός - Τβέντε (19:45)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr