Στέφανος Τσιτσιπάς: Συνεχίζει με προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και τη νέα σεζόν - Βίντεο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Συνεχίζει με προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και τη νέα σεζόν - Βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπά πήρε «διαζύγιο» με τον Απόστολο Τσιτσιπά τον Αύγουστο, επέλεξε τον ομοσπονδιακό τεχνικό και θα συνεχίσει να δουλεύει μαζί του και το 2025

5797290
Μετά το ξαφνικό διαζύγιο με τον προπονητή και πατέρα του Απόστολο Τσιτσιπά ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να βαδίσει έχοντας την καθοδήγηση του Δημήτρη Χατζηνικολάου έως το τέλος της σεζόν. 

Δουλεύει εδώ και δύο μήνες με τον ομοσπονδιακό προπονητή, δεν έχει δείξει θεαματική βελτίωση, αλλά όπως δήλωσε στο Tennis TV θα συνεχίσει μαζί του και τη νέα περίοδο αφού όπως φαίνεται τα βρίσκουν εντός και εκτός κορτ. 



Κλείσιμο
«Είναι ο προπονητής μου για το υπόλοιπο της σεζόν και για τη νέα χρονιά, το έχουμε αποφασίσει. Δεν θα αλλάξει αυτό για την ώρα, έχω πάρει αυτή την απόφαση. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη για να είναι δίπλα μου» είπε στο Tennis TV. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να είναι και στο ATP Finals στο τέλος του χρόνου αλλά έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Για αυτό τον στόχο είπε: «Είναι μόνο ένα τουρνουά Masters (γέλια). Τα πάντα μπορούν να συμβούν τις υπόλοιπες πέντε εβδομάδες. Πρέπει απλά να έρθουν στο σωστό timing. Δεν γίνεται να αρνηθώ ότι πρέπει να έρθουν τα αποτελέσματα, χωρίς αυτά μπορεί να μείνω εκτός ATP Finals. Aυτό που θέλω τώρα είναι να επιστρέψω, διότι δεν έχω αποδώσει και θέλω να επαναφέρω τις επόμενες εβδομάδες αυτές τις υπέροχες στιγμές που είχα στο παρελθόν».



Ειδήσεις σήμερα:

Κριστίνα Αγκιλέρα: Το παρατράβηξε με το Ozempic, δείχνει άρρωστη σχολιάζουν οι θαυμαστές της

Μαρίνα Βερνίκου: Στο Ντουμπάι σε πάρτι με θέμα τα «Μάτια Ερμητικά Κλειστά»

Ματούλα Ζαμάνη: Έβγαλε την μπλούζα σε συναυλία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης