Κόουλ Πάλμερ: Μάχη για τη φανέλα του από τον αγώνα με την Μπράιτον που σημείωσε τέσσερα γκολ - Βγήκε σε δημοπρασία και χτυπάει τρελά νούμερα - Δείτε βίντεο

Κόουλ Πάλμερ: Μάχη για τη φανέλα του από τον αγώνα με την Μπράιτον που σημείωσε τέσσερα γκολ - Βγήκε σε δημοπρασία και χτυπάει τρελά νούμερα - Δείτε βίντεο

Η Τσέλσι ανακοίνωσε πως μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό - Αναμένεται να ξεπεράσει το ρεκόρ των 43.285 ευρώ που είχε πιάσει η φανέλα του Ρονάλντο, από τη δεύτερη θητεία του στη Μάντσεστερ

29301032
Η φανέλα του Κόουλ Πάλμερ από τον αγώνα της Τσέλσι με την Μπράιτον, όπου ο νεαρός άσος πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, βγαίνει σε δημοπρασία, με τους συλλέκτες να έχουν αρχίσει ήδη να καταθέτουν μεγάλες προσφορές.

Ο Πάλμερ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που σκόραρε τέσσερις φορές σε ένα μόνο ημίχρονο και έκανε τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο να μιλάνε για αυτόν.

palmer


Κλείσιμο
Η φανέλα του έχει καταχωρηθεί από την ομάδα της Τσέλσι στην πλατφόρμα «MatchWornShirt»που  δημοπρατεί αποκλειστικά ποδοσφαιρικές φανέλες. Μάλιστα, το ίδιο σάιτ έχει και τις φανέλες μερικών παικτών του ΠΑΟΚ από το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Γαλατάσαραϊ.

paok_2
paok


Η Τσέλσι έχει ανακοινώσει ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο «Ίδρυμα Chelsea FC», ενώ η φανέλα έχει προσωρινά πιστοποιηθεί από την εταιρεία «Fabricks», που ειδικεύεται στην τεχνολογία αναμνηστικών αντικειμένων. Σύμφωνα με την περιγραφή της πλατφόρμας, μόλις η φανέλα φτάσει για πιστοποίηση, οι ψηφιακές εικόνες θα αντικατασταθούν από φωτογραφίες του πραγματικού προϊόντος, επισημαίνοντας ότι μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ της απεικόνισης και της φανέλας.


Ένας χρήστης, ο οποίος φαίνεται να προέρχεται από το Χονγκ Κονγκ, έχει ήδη υποβάλει προσφορά ύψους 19.000 ευρώ, ενώ νωρίτερα την ίδια μέρα είχαν κατατεθεί προσφορές 16.000 και 14.000 ευρώ. Το ενδιαφέρον για το συλλεκτικό κομμάτι αυξάνεται, με πολλούς συλλέκτες να διεκδικούν αυτή την ιστορική εμφάνιση.

Chelsea 4-2 Brighton | P4LMER bags ALL FOUR! - HIGHLIGHTS | Premier League 2024/25


Η φανέλα του Πάλμερ αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ των 43.285 ευρώ που είχε «πιάσει» η αντίστοιχη του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη δεύτερη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι προσφορές θα παραμείνουν ανοιχτές για τέσσερις ακόμη ημέρες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.


Παράλληλα, άλλες φανέλες παικτών της Τσέλσι από το ίδιο ματς έχουν επίσης βγει σε δημοπρασία, με σημαντικά χαμηλότερες προσφορές. Αυτή του Έντσο Φερνάντες έχει συγκεντρώσει προσφορά 1.200 ευρώ, ενώ αυτή του τερματοφύλακα Ρόμπερτ Σάντσες είναι η λιγότερο δημοφιλής, με την υψηλότερη προσφορά να ανέρχεται μόλις σε 191 ευρώ.


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «ξέφυγε» η φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Μάχη με διάσπαρτες εστίες, ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα

Με τους επίλεκτους της Division 98 η εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο - Απαντήσαμε με πυροβολικό, έχουν απώλειες, υποστηρίζει η Χεζμπολάχ

Το φαινόμενο La Niña φέρνει δύσκολο χειμώνα στην Ευρώπη - Η πρόβλεψη για την Αθήνα δείχνει 30άρια στις αρχές Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης