Γερμανία: Πυγμάχος και διαιτητής αναδεικνύουν την ευαίσθητη πλευρά του αθλήματος

Γερμανία: Πυγμάχος και διαιτητής αναδεικνύουν την ευαίσθητη πλευρά του αθλήματος

Η ρέφερι, Καρολίν Πουτς, δήλωσε σε συνέντευξή της ότι δεν πρόκειται να διαιτητεύσει αγώνα του συντρόφου της, Αρντιάν Κρασνίκι

krasniqi
Η αγάπη βρήκε χώρο ακόμη και στο αδυσώπητο ρινγκ, καθώς ο αήττητος πυγμάχος Αρντιάν Κρασνίκι και η επαγγελματίας διαιτητής Καρολίν Πουτς έγιναν το νέο ζευγάρι του αθλήματος στη Γερμανία.

Το ειδύλλιό τους αποκαλύφθηκε πρόσφατα, με την Πουτς να βρίσκεται στην πρώτη σειρά, υποστηρίζοντας ένθερμα τον αγαπημένο της κατά τη νίκη του επί του Σαούλ Ίβαν Μέιλε, η οποία του χάρισε τον τίτλο «WBO» (διαηπειρωτικού πρωταθλητή) στην κατηγορία light heavyweight.

Το ζευγάρι φαίνεται αποφασισμένο να συνδυάσει τη ζωή τους εντός και εκτός ρινγκ, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και στο πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον μπορεί να ανθίσει ο έρωτας.

Κλείσιμο


Ο 28χρονος Κρασνίκι έχει ήδη καταφέρει να εντυπωσιάσει με 10 νοκ-άουτ σε ισάριθμους αγώνες και θεωρείται το νέο μεγάλο αστέρι της γερμανικής πυγμαχίας. Ακολουθεί τα βήματα του θείου του, Λουάν Κρασνίκι, πρώην Ευρωπαίου πρωταθλητή βαρέων βαρών, ο οποίος διεκδίκησε και το παγκόσμιο στέμμα. Ο Αρντιάν δείχνει να έχει τα φόντα να ακολουθήσει παρόμοια πορεία και να διεκδικήσει παγκόσμιους τίτλους.

Η Καρολίν Πουτς είναι η μοναδική επαγγελματίας γυναίκα διαιτητής πυγμαχίας στη Γερμανία και δεν είναι ξένη στον χώρο. Έγινε γνωστή όταν διαιτήτευσε τον περιβόητο αγώνα μεταξύ του τηλεπαρουσιαστή Στέφαν Ράαμπ και της πρώην πρωταθλήτριας Ρεγκίνα Χάλμιχ το 2001. 

referi_2
referi


Η είδηση ότι είναι ζευγάρι έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους αντιπάλους του Κασνίκι, καθώς θεωρούν πως αν κληθεί να διαιτητεύσει αγώνα του συντρόφου της δεν θα είναι αντικειμενική. Η ίδια έδωσε την απάντησή της όταν ρωτήθηκε από την εφημερίδα BILD για το ενδεχόμενο. Η Καρολίν είπε ξεκάθαρα: «Θα ακυρώσω τον αγώνα».

Το ζευγάρι παραμένει διακριτικό και κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ο Κρασνίκι δεν έχει μοιραστεί καμία κοινή τους φωτογραφία στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Ειδήσεις σήμερα:

Κριστίνα Αγκιλέρα: Το παρατράβηξε με το Ozempic, δείχνει άρρωστη σχολιάζουν οι θαυμαστές της

Μαρίνα Βερνίκου: Στο Ντουμπάι σε πάρτι με θέμα τα «Μάτια Ερμητικά Κλειστά»

Ματούλα Ζαμάνη: Έβγαλε την μπλούζα σε συναυλία της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης