Champions League: Πάρτι της Μπρεστ στην Αυστρία, 4-0 τη Σάλτσμπουργκ, χωρίς νικητή το Στουτγάρδη - Σπάρτα Πράγας

Απίθανη Μπρεστ πέρασε και από την Αυστρία - Δύο γκολ ο Σιμά - Η Σπάρτα Πράγας πήρε βαθμό στη Γερμανία

Η απίθανη Μπρεστ έκανε το 2Χ2 στη League Phase του Champions League, εκτός έδρας, απέναντι στην... αγνώριστη Σάλτσμπουργκ (4-0), ενώ η Σπάρτα Πράγας έφυγε «αλώβητη» από τη Γερμανία με το τελικό 1-1 απέναντι στη Στουτγκάρδη, διατηρώντας το αήττητο στο ξεκίνημα της διοργάνωσης (1-1-0), σε αντίθεση με τους Γερμανούς που έχουν μόλις ένα βαθμό.


Αν κάποιος πριν την έναρξη της League Phase του Champions League έλεγε ότι η Μπρεστ θα ξεκινούσε με 2 στα 2 θα τον περνούσαν στην καλύτερη περίπτωση για τρελό. Κι, όμως, η γαλλική ομάδα στην «παρθενική» της συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και δη στην κορυφαία στο πλανήτη σε επίπεδο συλλόγων, πέρασε με εμφατικό «διπλό» από την έδρα της Σάλτσμπουργκ (4-0) και σε συδυασμό με τη νίκη της στην πρεμιέρα επί της Στουρμ Γκρατς με 2-1 (δεύτερη σερί απέναντι σε ομάδα της Αυστρίας), πλέον, ονειρεύεται ακόμη και την οκτάδα και την πρόκριση στους «16».



Επτά γκολ έχει δεχτεί στις δύο πρώτες αγωνιστικές (3-0 στην πρεμιέρα από τη Σπάρτα Πράγας) χωρίς να πετύχει κανένα η Σάλτσμπουργκ, η οποία σε καμία περίπτωση δε θυμίζει την ομάδα των προηγούμενων ετών στο Champions League. Απόψε, ο Σιμά με δύο γκολ και οι Καμαρά, Μαρτίν «σμπαράλιασαν» την άμυνα των Αυστριακών!

Πιέστηκε, αλλά άντεξε

Η Σπάρτα Πράγας έμεινε «όρθια» στη MHPArena απέναντι στη Στουτγκάρδη, παρά την πίεση που δέχτηκε και με το τελικό 1-1 διατήρησε το αήττητο στο ξεκίνημα του Champions League, έχοντας νικήσει άνετα στην πρεμιέρα τη Σάλτσμπουργκ (3-0).



Η γερμανική ομάδα «καιγόταν» για το πρώτο της «τρίποντο» μετά την ήττα από τη Ρεάλ στην 1η αγωνιστική, προηγήθηκε νωρίς με τον Μιγιό, αλλά ισοφαρίστηκε πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και παρά την πίεση που άσκησε στο δεύτερο και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της νίκης!


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «ξέφυγε» η φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Μάχη με διάσπαρτες εστίες, ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα

Με τους επίλεκτους της Division 98 η εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο - Απαντήσαμε με πυροβολικό, έχουν απώλειες, υποστηρίζει η Χεζμπολάχ

Το φαινόμενο La Niña φέρνει δύσκολο χειμώνα στην Ευρώπη - Η πρόβλεψη για την Αθήνα δείχνει 30άρια στις αρχές Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr