Βιλντόζα: Πέρυσι στον Παναθηναϊκό δεν είχα πολύ καλή σχέση με τον προπονητή - Βίντεο

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε για τη νέα αρχή που κάνει φέτος παίζοντας στον Ολυμπιακό αλλά αναφέρθηκε και στη χρονιά του με τον Παναθηναϊκό

Το ταλέντο και οι ικανότητες αδιαμφισβήτητα. Άλλωστε, έχουν επιβεβαιωθεί στα ευρωπαϊκά παρκέ. Για τον Λούκα Βιλντόζα, συνήθως μεγαλύτερη σημασία από το χρώμα της φανέλας που θα φορά και την πόλη όπου θα ζει και αγωνίζεται έχει το (ήρεμο) περιβάλλον.

Οι συμβολισμοί αναπόφευκτοι, ωστόσο για τον Αργεντινό γκαρντ την τελευταία διετία, παρά την αλλαγή ομάδας αλλά όχι και πόλης, το βλέμμα του επικεντρώθηκε στο ίδιο “λάφυρο”, στο «Άγιο Δισκοπότηρο» του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το κέρδισε πέρσι με τον Παναθηναϊκό.



Φέτος, με τη φανέλα του “αιώνιου” αντιπάλου, Ολυμπιακού, φιλοδοξεί σε ένα προσωπικό repeat στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Αυτό τον ώθησε στη μεγάλη καλοκαιρινή απόφαση της καριέρας του.

Ο Αργεντινός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» μιλάει στο Eurohoops για τη μετακόμισή του από τον «αιώνιο» αντίπαλο και εξηγεί γιατί επέλεξε τους (διεκδικητές) “ερυθρόλευκους”.

Ο άλλοτε παίκτης των Μπασκόνια, Μιλγουόκι Μπακς, Ερυθρού Αστέρα και του «τριφυλλιού» αναφέρεται στη σχέση του με τον κόουτς Αταμάν, στον λόγο που δεν «ταίριαξε» αγωνιστικά στους «πράσινους», αλλά και στον σεβασμό που έλαβε ως παίκτης τους.

Η σύγκριση και η μεγάλη διαφορά της δικής του μετακίνησης με εκείνη – την αντίθετη -του Κώστα Σλούκα και η επισήμανση για το ποιος πήρε ουσιαστικά την απόφαση για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο εκτός από την Ευρωλίγκα, πανηγύρισε και την κατάκτηση της Basket League.

Οι διαφορές των κόουτς Ιβάνοβιτς, Αταμάν και Μπαρτζώκα, το απαραίτητο αγωνιστικό στοιχείο για να τον υπολογίζει ο νέος προπονητής του στον Ολυμπιακό, το περιβάλλον στο ΣΕΦ το οποίο του επιτρέπει «να είμαι και πάλι ο εαυτός μου” και η διαπίστωση για την παρουσία του “στις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!». 

Πηγή: www.eurohoops.net 


Ειδήσεις σήμερα:

Κριστίνα Αγκιλέρα: Το παρατράβηξε με το Ozempic, δείχνει άρρωστη σχολιάζουν οι θαυμαστές της

Μαρίνα Βερνίκου: Στο Ντουμπάι σε πάρτι με θέμα τα «Μάτια Ερμητικά Κλειστά»

Ματούλα Ζαμάνη: Έβγαλε την μπλούζα σε συναυλία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr