Φάντασμα του εαυτού του ο Μέμφις Ντεπάι, θα ξεχάσουν τη μπάλα που ξέρουν οι Βραζιλιάνοι - Δείτε βίντεο

Φάντασμα του εαυτού του ο Μέμφις Ντεπάι, θα ξεχάσουν τη μπάλα που ξέρουν οι Βραζιλιάνοι - Δείτε βίντεο

Ο Ολλανδός διεθνής είναι σε τραγική κατάσταση, όπως και η ομάδα του, η Κορίνθιανς

memphis-depay
Τη δεύτερη συμμετοχή του με τη φανέλα της Κορίνθιανς στο πρωτάθλημα Βραζιλίας μέτρησε ο Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος είχε χάσει τα τρία πρώτα εξαιτίας τραυματισμού.

Ο Ολλανδός διεθνής πήγε στην άλλη πλευρά του πλανήτη μιας και στην Ευρώπη δεν υπήρχε ομάδα που να τον θέλει ή να που τον κάλυπτε οικονομικά, γιατί δεδομένα κάποιες θα τον ήθελαν παρά τη διαρκώς πτωτική του πορεία, ωστόσο δείχνει πως... αυτό δεν θα πάει καλά.

Συνολικά έχει αγωνιστεί όλα κι όλα σκάρτα 55 λεπτά και εάν κρίνουμε από το παρακάτω βίντεο, είναι λογικό να μην μπορεί να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα ή να μπορεί να αγωνιστεί περισσότερο.

Με παραπανίσια κιλά, άνευρος, βαρύς και με κακές επαφές με τη μπάλα, ο Μέμφις -άλλοτε παίκτης των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα- δείχνει πως κέρδισαν οι δαίμονες μέσα του (σ.σ δύσκολη παιδική ηλικία και χρόνια κατάθλιψη που τον οδήγησαν σε συγκεκριμένο τρόπο ζωής).

Κλείσιμο
Με τις εμφανίσεις του, μόλις στα 30 του, πιο πιθανό είναι να... ξεχάσουν τη μπάλα που ξέρουν οι Βραζιλιάνοι, παρά να τον δούμε να βγάζει έστω μισή χρονιά σε τοπ επίπεδο.

Σε τραγική κατάσταση και η Κορίνθιανς γενικότερα, με 28 βαθμούς μετά από 28 αγωνιστικές, που τη φέρνουν τέταρτη από το τέλος και προς το παρόν την κάνουν ως μια από τις βασικές υποψήφιες για υποβιβασμό -αν και η διαφορά μέχρι και την 11η Μπραγκαντίνο είναι στους πέντε βαθμούς.

Δείτε το βίντεο με το τραγικό... cameo του Μέμφις στο Σάο Πάουλο - Κορίνθιανς (3-1):

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης