Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι συνελήφθη στην Μαδρίτη γιατί έκλεψε κινητό

Ο άσος της Σίτι πήρε το κινητό ενός άνδρα που τον φωτογράφησε στο μπάνιο νυχτερινού μαγαζιού - Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Σεπτεμβρίου

Μπλεξίματα είχε με τις αρχές ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ματέους Νούνιες.

Η εφημερίδα «El Mundo» αναφέρει ότι ο άσος της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, που ξεκίνησε βασικός στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 0-4 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Champions League χθες, συνελήφθη την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο La Riviera στη Μαδρίτη επειδή έκλεψε το κινητό τηλέφωνο ενός ατόμου που τον φωτογράφισε στο μπάνιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί οδήγησαν τον ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα Αργκανζουέλα όπου ανακρίθηκε για μια υποτιθέμενη κλοπή, όπως επιβεβαιώθηκε από το αρχηγείο της αστυνομίας της Μαδρίτης. Λίγες ώρες αργότερα ο μέσος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.
 

Ο Πορτογάλος είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο η Μάντσεστερ Σίτι πλήρωσε 62 εκατομμύρια ευρώ στην Γουλβς το 2023 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο στις 27 Αυγούστου 1998 και σε ηλικία 12 ετών μετακόμισε στην Πορτογαλία. «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα. Ζούσα σε μια φαβέλα και είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία. Δεν πίστευα ότι θα γινόμουν παίκτης. Στον φούρνο άρχισα να αναλαμβάνω ευθύνες και να εσωτερικεύω ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται», εξήγησε σε συνέντευξή του στη «Récord» στο παρελθόν.

Ειδήσεις σήμερα:

Το δίλημμα Νετανιάχου μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράν και η πρόταση των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή

Βίντεο: Η στιγμή που σερίφης πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή στο Κεντάκι - Είχε βρει τον αριθμό της κόρης του στο κινητό του

Αρχίζει η δίκη για τον φόνο της Φαίης - Στο εδώλιο μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr