Premier League: Στα 19,25 εκατ. ευρώ η αποζημίωση του Τεν Χαγκ σε περίπτωση απόλυσης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Premier League: Στα 19,25 εκατ. ευρώ η αποζημίωση του Τεν Χαγκ σε περίπτωση απόλυσης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η πίεση αυξάνεται για τον Ολλανδό τεχνικό με την ομάδα να έχει μόλις 7 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές και να μην δείχνει σημάδια ανάκαμψης

erik-ten-hag

Κάτι λιγότερο από 20 εκατομμύρια ευρώ, για την ακρίβεια 19,25 – ή διαφορετικά 16 εκατ. λίρες- θα πρέπει να πληρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως αποζημίωση απόλυσης εάν αποφασίσει να απολύσει τον προπονητή της, Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός προπονητής βρίσκεται για άλλη μια φορά σε τεντωμένο σκοινί αφού η Γιουνάιτεντ έχει μόλις 7 βαθμούς μετά από 6 παιχνίδια στην Premier League (13η στη βαθμολογία), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Τβέντε την 1η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Ακολουθούν, αύριο (3/10) ο αγώνας με την Πόρτο στο Europa League και την Κυριακή στην Premier League με την Άστον Βίλα.

Κλείσιμο

Παρά το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε πέρσι τη χειρότερη σεζόν στην ιστορία της Γιουνάιτεντ, η νίκη στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας επί της Μάντσεστερ Σίτι του χάρισε μια ανανέωση μέχρι το 2026.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ κερδίσει ετησίως 10,8 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σύμφωνα με την The Athletic, είναι άγνωστο εάν ο Ολλανδός έχει κάποια άλλη ρήτρα στο συμβόλαιό του που σχετίζεται με την απόλυσή του.

Να σημειωθεί ότι όταν απολύθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο το 2018, ο διακανονισμός του και του προπονητικού του επιτελείου ανήλθε σε 19,6 εκατομμύρια, ενώ του Λουίς Φαν Γκάαλ το 2016 ήταν στα 8,4 εκατομμύρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση New York Times: Πόλεμος επιβίωσης με τέσσερις εχθρούς για το Ισραήλ - Γιατί επιτέθηκε με 200 πυραύλους το Ιράν

Το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του 26χρονου Ιωνά που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ - «Φύλακα άγγελέ μου»


Θεωρίες συνωμοσίας για το ναυάγιο του «Bayesian» που ξεπερνούν τη λογική

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης