Καρβαλιάλ: «Ήταν τιμή μου που βρέθηκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, ήρθαμε για τη νίκη» - Τι είπε ο τεχνικός της Μπράγκα για την μάχη στο Καραϊσκάκη

Ο άλλοτε τεχνικός των ερυθρόλευκων και νυν προπονητής της Μπράγκα μίλησε για τον αγώνα της Πέμπτης και για την θητεία του στην Ελλάδα - «Είμαι ένας από τους λίγους προπονητές που δεν με γιούχαραν, γιατί δεν υπήρχε κόσμος στις εξέδρες!»

Ο τεχνικός της Μπράγκα Κάρλος Καρβαλιάλ, που υπήρξε προπονητής του Ολυμπιακού κατά την περίοδο των κλειστών γηπέδων λόγω της πανδημίας, εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του στην Ελλάδα, μιλώντας με θετικά λόγια για την εμπειρία του. «Νιώθω μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη που ήμουν εδώ. Ήταν τιμή μου», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αναφερόμενος στην αυριανή (3/10) αναμέτρηση των Πειραιωτών με τη Μπράγκα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός, όπως και η δική του ομάδα, γνωρίζει τα δεδομένα του αντιπάλου και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα αδύνατα σημεία για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Πριν από έναν αγώνα ποτέ δεν θέλουμε ισοπαλία ή ήττα. Πάντα πάμε για τη νίκη», υπογράμμισε. Ακόμα μίλησε:

Τη θητεία του στην Ελλάδα και το τι περιμένει: Καλησπέρα (στα ελληνικά). Αρχικά νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και χαρά που ήμουν εδώ. Ήταν τιμή μου. Ήμουν ένας από τους λίγους προπονητές που δεν γιούχαραν οι φίλαθλοι καθώς δεν είχαμε κόσμο στις εξέδρες (στην περίοδο με κλειστά γήπεδα μετά τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη). Θεωρώ πώς ήταν θέμα τακτικής με τη Λυών και νομίζω θα γυρίσει στο 4-2-3-1 που συνηθίζει.

Τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και την Πόρτο που ακολουθεί: Όπως και εμείς, όπως ισχύει δηλαδή σε ότι αφορά και εμάς, έτσι και ο Ολυμπιακός ξέρει τα δεδομένα. Θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου για να πάρουμε αποτέλεσμα.

Εάν έλεγα ποτέ πώς το μυαλό μας θα ήταν στην Πόρτο θα ήταν παράλογο. Ποτέ πριν από έναν αγώνα δεν θέλουμε την ισοπαλία ή την ήττα. Πριν από έναν αγώνα ποτέ δεν λέμε για ισοπαλία ή ήττα. Πάντα πάμε για τη νίκη.

Το εάν θα υποστηρίζει τους Ερυθρόλευκους απέναντι στον Παναθηναϊκό: Εγώ για τον αγώνα αυτόν ήρθα. Ήμουν στον τελικό υπέρ του Ολυμπιακού. Εννοείται πώς σε γενικές γραμμές είμαι υπέρ. Αλλά είμαι εδώ για να νικήσουμε.

Την παρουσία του στον τελικό και το τρόπαιο των Ερυθρόλευκων: Το ευρωπαϊκό τρόπαιο των Πειραιωτών: Στην αρχή ποτέ δεν το είχα σκεφτεί. Βλέποντας όμως τις αλλαγές μετά ήμουν πεπεισμένος (για τον τίτλο).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr