Αντετοκούνμπο: Ο... χορός του Γιάννη ενόψει της σεζόν που ξεκινάει - Δείτε το βίντεο

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ανέβασε ένα ποστ στο Instagram του, για να δείξει αν και καθισμένος τις χορευτικές του ικανότητες

Στο NBA οι ομάδες βρίσκονται στην περίοδο της προετοιμασίας τους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για τη σεζόν που έρχεται.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ανέβασε ένα ποστ στο Instagram του, για να δείξει αν και καθισμένος τις χορευτικές του ικανότητες. Ο Αντετοκούνμπο έδειξε να το διασκεδάζει, συνοδεύοντας το συγκεκριμένο βίντεο με τη λεζάντα «Όταν ξέρεις πως η σεζόν στο NBA πρόκειται να ξεκινήσει».

Με τους Μπακς να μπαίνουν σε μία σεζόν έχοντας υψηλότερες βλέψεις, σε σχέση με όσα πέτυχαν πέρσι όπου δεν κατάφεραν να λύσουν τα αγωνιστικά τους ζητήματα και προδόθηκαν από τους τραυματισμούς των ηγετών τους. Μάλιστα ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο, που οδήγησε την Εθνική έως την οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων, τόνισε προ ημερών σε δηλώσεις του ότι αρκετοί παίκτες μετά από ένα τουρνουά της FIBA, κάνουν εκπληκτικές χρονιές στο NBA. Κάτι που φυσικά θέλει να κάνει και ο ίδιος τη νέα σεζόν με τους Μπακς.

Το ποστ του Γιάννη Αντετοκούνμπο



Ειδήσεις σήμερα:

Τι μπορεί να περιλαμβάνει η «σκληρή» απάντηση του Ισραήλ στην πυραυλική επίθεση του Ιράν

Θρήνος για τον 26χρονο Ιωνά Καρούση που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ - Συντετριμμένοι οι δικοί του

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr