Ηλιόπουλος στους παίκτες της ΑΕΚ: Πιστεύω στην αξία σας, είμαστε μια οικογένεια

Ηλιόπουλος στους παίκτες της ΑΕΚ: Πιστεύω στην αξία σας, είμαστε μια οικογένεια

Ο Μάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε μέσα σε λίγες ημέρες στα Σπάτα και ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό στο πρωτάθλημα 

6324712__1_
Δεν πέρασαν πολλές μέρες από την προηγούμενη επίσκεψη του Μάριου Ηλιόπουλου στα Σπάτα, όπου όπως διαβάσατε στο Gazzetta, είχε συνάντηση και συζήτηση σε εξαιρετικό κλίμα με τον Ματίας Αλμέιδα.

Εκεί που αποδείχτηκε πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη επί του Παναθηναϊκού για όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ και ακόμη περισσότερο για την ιδιοκτησία και τη νέα διοίκηση. Φάνηκε και εκδηλώθηκε η χαρά του νέου αφεντικού της Ένωσης.

Ωστόσο είχαμε νέα επίσκεψη του Μάριου Ηλιούπολου στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta, ο ιδιοκτήτης του κιτρινόμαυρου club, βρέθηκε στα Σπάτα και μίλησε στους ποδοσφαιριστές τούτη τη φορά. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επικράτηση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στο ματς που έρχεται με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και τοποθετήθηκε για... αποχωρήσεις που προκύπτουν στην Ένωση.

Τα λόγια του Ηλιόπουλου
«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια και να σας πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη σας και την απόδοσή σας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό", τόνισε αρχικά ο κ. Ηλιόπουλος για να συνεχίσει λέγοντας, «είμαι σίγουρος και το γνωρίζετε κι εσείς, ότι αν έχετε την ίδια απόδοση και συγκέντρωση θα κερδίσετε και το επόμενο, πολύ σημαντικό όπως καταλαβαίνετε όλοι σας, ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Πιστεύω σε εσάς, στην αξία σας και είμαι σίγουρος για τις ικανότητες και δυνατότητές σας».

Κλείσιμο
Καταλήγοντας και μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ: «όσον αφορά τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν, δεν θέλω να επηρεάζεται κανένας, δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά μας εμείς είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά για όποιον χρειαστεί οτιδήποτε, είμαι εδώ για όλους σας και συνεχίζουμε κανονικά όπως και πριν, είμαστε οικογένεια»!

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Guardian: Ίσως η σύγκρουση Ιράν με Ισραήλ να «βολεύει» μερικά κράτη του Κόλπου - Τι στάση θα κρατήσουν;

Η πρωταγωνίστρια του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα φωτογραφήθηκε να σημαδεύει με όπλο στα χέρια

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης