Άντι φαν ντερ Μέιντε: Η συγκλονιστική αυτοβιογραφία του για τον εθισμό στo σεξ, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποκαλύπτει στο βιβλίο του «The Next Next Big Thing» τους εθισμούς του στο αλκόολ, στις γυναίκες αλλά και στα ναρκωτικά, ενώ παραδέχεται ότι έκλεβε το ιατρείο του γιατρού της Έβερτον 

Σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ...ήταν μερικοί από τους εθισμούς του Άντι βαρ ντερ Μέιντε. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που άρχισε να βρίσκει πατήματα στην ζωή του αποφάσισε το 2012 να γράψει την αυτοβιογραφία του «The Next Next Big Thing» και να τα εξομολογηθεί όλα...

Ο Ολλανδός πρώην ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άγιαξ και έκανε πέρασμα από την Ίντερ Μιλάνου και την Έβερτον, όπου ήταν και το αποκορύφωμα της παρακμής του. Το 2012 μετακόμισε στην PSV Αϊντχόφεν, αλλά η καριέρα του δεν μπόρεσε να ανακάμψει. Μετά από άλλη μία ανεπιτυχή στάση στην WKE Emmen, τερμάτισε την καριέρα του (την χρονιά που κυκλοφόρησε το βιβλίο του) σε ηλικία μόλις 31 ετών. 


Ο 45χρονος στο βιβλίο του αναφέρεται στο πώς διαλύθηκε ο γάμος του αλλά και στην περίοδο που αγωνιζόταν στην Έβερτον, όντας κάθε βράδυ μεθυσμένος και καταλήγοντας σε στριπτιτζάδικα. 

Ο Άντι αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έλεγα στην πρώην σύζυγό μου ότι ήθελα να πάω σε ξενοδοχείο επειδή ήμουν τραυματισμένος και χρειαζόμουν ξεκούραση. Αλλά αυτό δεν ήταν αλήθεια – απλά την απατούσα», ενώ παραδέχεται ότι είχε εθιστεί με το σεξ που έκανε με μία συγκεκριμένη στριπτιζέζ με το όνομα Λίζα.

View this post on Instagram

A post shared by 5SR FASHION (@5sr.nl)


Για όλα αυτά, λοιπόν, η πρώην γυναίκα του, Νταϊάν, έβαλε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ να τον παρακολουθήσει, ο οποίος αποκάλυψε τη σχέση του. Ο Βαν ντερ Μέιντε λέει: «Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ είχε βίντεο και φωτογραφίες με εμένα και τη νέα μου φίλη, και τότε με κάλεσε η γυναίκα μου και με ρώτησε: "Πώς πάει η καινούργια σου φίλη;" Εγώ το αρνήθηκα τότε».


Ο πρώην διεθνής Ολλανδός  εκτός από τον εθισμό στο σεξ, ταυτόχρονα πάλευε με το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και την κατάθλιψη. Στο βιβλίο του αποκαλύπτει ακόμα το ότι: «Κάποια στιγμή τα έκλεψα από το ιατρείο του γιατρού της ομάδας και κανείς δεν το πρόσεξε – για πάνω από δύο χρόνια έκλεβα αυτά τα χάπια». Ο πρώην επιθετικός βυθίστηκε στον βούρκο των πάρτι και συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να βγει από αυτή την κατάσταση. «Κατάλαβα ότι το Λίβερπουλ θα με σκότωνε. Έπρεπε να φύγω», δήλωσε ο επιθετικός.

Ο πρώην διεθνής Ολλανδός το μετανιώνει τώρα, λέγοντας: «Για ένα διάστημα, ήμουν ο δεύτερος καλύτερος εξτρέμ στην Ευρώπη, πίσω από τον Λουίς Φίγκο, και μερικές φορές σκέφτομαι ότι το σπατάλησα αυτό». 

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πλέον έχει ξεπεράσει όλους τους εθισμούς του και ασχολείται ενεργά με τα social media, ενώ διατηρεί και κανάλι στο Youtube και έχει δύο εκπομπές. Μία, όπου οδηγάει και με τον συνοδηγό του, όπου κάθε φορά είναι διαφορετικός, σχολιάζει διάφορα θέματα καθημερινότητας, ενώ η δεύτερη είναι σε τραπέζι με καλεσμένους, κάνοντας χαλαρή κουβέντα. 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία που ξεκινά σήμερα και για τρεις ημέρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Πολάκης καλεί σε ντιμπέιτ Γκλέτσο, Φαραντούρη, Φάμελλο και Κασσελάκη: Με λένε Παύλο και τα κατέθεσα όλα – Να μετρηθούμε σε θέσεις και όχι βιντεάκια

Πλακιάς μετά την απόφαση του υπουργείου για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: Δέχομαι την απόφαση των φορέων - Βάλτε δύναμη στη φωνή να ακουστεί ως τον ουρανό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr