Euroleague: Οι αρχηγοί των 18 ομάδων ψήφισαν τη μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ ως την πιο εντυπωσιακή της σεζόν

Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της διοργανώτριας αρχής, ο 31χρονος Γάλλος αστέρας, ο οποίος μετά από 12 χρόνια στο NBA επέστρεψε στη Γηραιά ήπειρο, θεωρείται η πιο εντυπωσιακή μεταγραφή της νέας σεζόν

Η μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό έχει προκαλέσει κύματα ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας και παράλληλα εντυπωσίασε τους αρχηγούς των 18 ομάδων της EuroLeague.

Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της διοργανώτριας αρχής, ο 31χρονος Γάλλος αστέρας, ο οποίος μετά από 12 χρόνια στο NBA επέστρεψε στη Γηραιά ήπειρο, θεωρείται η πιο εντυπωσιακή μεταγραφή της νέας σεζόν, συγκεντρώνοντας το 27,78% των ψήφων.

Ο Φουρνιέ θα πραγματοποιήσει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε. Ο ίδιος δήλωσε ανυπόμονος για τον αγώνα, ενώ αποκάλυψε και τα σημεία που θα δώσουν το προβάδισμα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. «Όταν παίζεις εκτός έδρας ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι το πιο σημαντικό είναι να είσαι ανταγωνιστικός και να είσαι η πιο μαχητική και επιθετική ομάδα. Προφανώς θα χρειαστεί να σεβαστούμε το πλάνο του προπονητή για τον αγώνα και να παίξουμε σαν ομάδα», είπε ο Γάλλος.

Στην ίδια έρευνα, ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε ως ο δυσκολότερος αντίπαλος με ποσοστό 50%, ενώ ο Γούλτερ Ταβάρες ήταν ο παίκτης που θα ήθελαν ως συμπαίκτη οι περισσότεροι αρχηγοί.

Τέλος, ο Ντόντα Χολ από την Μπασκόνια αναδείχθηκε κορυφαίος στα καρφώματα με 38,89%.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Guardian: Ίσως η σύγκρουση Ιράν με Ισραήλ να «βολεύει» μερικά κράτη του Κόλπου - Τι στάση θα κρατήσουν;

Η πρωταγωνίστρια του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα φωτογραφήθηκε να σημαδεύει με όπλο στα χέρια

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr