Άλβαρο Μοράτα: Ακύρωσε τη μετακόμιση στην Κορμπέτα του Μιλάνου λόγω «γκάφας» του δημάρχου στα social media

Άλβαρο Μοράτα: Ακύρωσε τη μετακόμιση στην Κορμπέτα του Μιλάνου λόγω «γκάφας» του δημάρχου στα social media

Ο δήμαρχος βγήκε με χαρά στα social media να ενημερώσει τους κατοίκους ότι ανάμεσα τους είναι πλέον και ο πρωταθλητής Ευρώπης και ο Μοράτα «τρελάθηκε» και ακύρωσε τη μετακόμιση

29295499
Το σχέδιο του επιθετικού της Μίλαν, Άλβαρο Μοράτα, να ζήσει σε ένα γραφικό χωριό στα περίχωρα της πόλης του Μιλάνου, ακυρώθηκε αφού ο δήμαρχος αποκάλυψε ότι ο αρχηγός της Ισπανίας μετακόμισε στην περιοχή, με ανάτρησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ, ο Μοράτα επέλεξε να αγοράσει ένα σπίτι στην Κορμπέτα αλλά ο δήμαρχος Μάρκο Μπαλαρίνι δεν...κρατήθηκε και αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram ότι ο Ισπανός διεθνής επιθετικός, ο οποίος κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Ισπανία τον Ιούλιο, είναι ο νεότερος κάτοικος τους.

«Όχι, δεν είναι νωρίς Πρωταπριλιά. Ο πρωταθλητής Άλβαρο Μοράτα είναι ο νεότερος μας κάτοικος στην Κορμπέτα», έγραψε στο Instagram. «Είμαι οπαδός της Ίντερ, αλλά με χαρά καλωσορίζω τον Άλβαρο Μοράτα στη μεγάλη μας οικογένεια στην Κορμπέτα».


Κλείσιμο

Η ανάρτηση δεν εντυπωσίασε τον 31χρονο επιθετικό, ο οποίος εξέφρασε την απογοήτευσή του και την ανησυχία του για την ασφάλεια της οικογένειάς του:
«Αγαπητέ κύριε δήμαρχε, σας ευχαριστώ για την παραβίαση της ιδιωτικής μου ζωής. Ευτυχώς, δεν έχω καμία πολύτιμη περιουσία. Ο μόνος μου θησαυρός είναι τα παιδιά μου, των οποίων την ασφάλεια έχετε θέσει σε κίνδυνο», έγραψε ο Μοράτα στο Instagram.

«Νόμιζα ότι ο δήμος της Κορμπέτα θα μπορούσε να μου εγγυηθεί ένα συγκεκριμένο επίπεδο ιδιωτικότητας, αλλά αντιθέτως αναγκάζομαι να μετακομίσω αμέσως σπίτι λόγω της αδυναμίας στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να προστατέψετε τους πολίτες σας».

Ο Μοράτα εντάχθηκε στη Μίλαν τον Ιούλιο και έχει πετύχει δύο γκολ σε έξι εμφανίσεις.

Τα έχει όλα με το διαζυγιό του, έχει και τον δήμαρχο ο Μοράτα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Guardian: Ίσως η σύγκρουση Ιράν με Ισραήλ να «βολεύει» μερικά κράτη του Κόλπου - Τι στάση θα κρατήσουν;

Η πρωταγωνίστρια του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα φωτογραφήθηκε να σημαδεύει με όπλο στα χέρια

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης