Ο Γιόκιτς αποθεώνει Τζόκοβιτς: «Είναι ξεχωριστός άνθρωπος, μοναδικός αθλητής, ούτε καν τον φτάνω»

Ο Γιόκιτς αποθεώνει Τζόκοβιτς: «Είναι ξεχωριστός άνθρωπος, μοναδικός αθλητής, ούτε καν τον φτάνω»

Ο Γιόκιτς, που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι με τους Ντένβερ Νάγκετς για φιλικά παιχνίδια, μίλησε για τη σχέση του με τον Τζόκοβιτς και το πώς εκείνος εκπροσωπεί τη Σερβία με τον καλύτερο τρόπο

nole-jokic

Ο Νίκολα Γιόκιτς, στα πλαίσια των φιλικών αγώνων μεταξύ Ντένβερ Νάγκετς και Μπόστον Σέλτικς στο Άμπου Ντάμπι, βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων για τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά και για τη στενή του σχέση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο κορυφαίος Σέρβος μπασκετμπολίστας δεν δίστασε να αναφερθεί με θαυμασμό στον Τζόκοβιτς, αποκαλώντας τον "ξεχωριστό άνθρωπο και αθλητή" και εξηγώντας πως ο διάσημος τενίστας δεν κυνηγά την κληρονομιά, αλλά το μεγαλείο.

"Ni blizu..." Nikola Jokić o Đokoviću: Svi mi Srbi pomislimo da smo Novak u jednom trenutku

«Νομίζω ότι ο Νόβακ εκπροσωπεί τη χώρα μας σε πολύ υψηλό επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια, και όλοι νιώθουμε ότι γινόμαστε σαν κι αυτόν. Όμως, όταν με ρωτούν αν βρίσκομαι κοντά στο επίπεδό του, η απάντησή μου είναι ξεκάθαρη: Ούτε καν κοντά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιόκιτς, ενώ για την ενέργεια που βγάζει ο Νόλε στα 37 του χρόνια, ανέφερε:

«Νομίζω ότι πρέπει πραγματικά να είσαι σε εξαιρετική φόρμα και πραγματικά συγκεντρωμένος στο σώμα σου. Φυσικά, το κίνητρο είναι κάτι που πρέπει πάντα να έχεις. Μάλλον δεν κυνηγά την κληρονομιά, ίσως το μεγαλείο. Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, ένας ξεχωριστός αθλητής. Όλοι νιώθουμε ότι κάποια στιγμή γινόμαστε Νόβακ Τζόκοβιτς, λόγω του τρόπου που μας εκπροσωπεί. Νομίζουμε ότι είμαστε σαν αυτόν, ότι είμαστε από τους καλύτερους στον κόσμο».

View this post on Instagram

A post shared by Sportal.rs (@sportalrs)

Κλείσιμο

Ο Σέρβος σταρ των Νάγκετς, που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο, σχολίασε επίσης την αγωνιστική του κατάσταση μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφήνοντας να εννοηθεί πως η κούραση δεν τον έχει επηρεάσει ιδιαίτερα και πως ανυπομονεί για την έναρξη της νέας σεζόν στο NBA.

«Την τελευταία φορά που έπαιξα για την εθνική ομάδα πήραμε το πρωτάθλημα, οπότε δεν επηρεάζει πολύ την αντοχή μου. Ίσως να είμαι σε καλύτερη φόρμα, θα το δούμε όταν ξεκινήσει η σεζόν ή ίσως όταν τελειώσει».


Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Guardian: Ίσως η σύγκρουση Ιράν με Ισραήλ να «βολεύει» μερικά κράτη του Κόλπου - Τι στάση θα κρατήσουν;

Η πρωταγωνίστρια του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα φωτογραφήθηκε να σημαδεύει με όπλο στα χέρια

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης