Συγκλονίζει ο Μπράιαντ Ντάνστον: «Παραλίγο να μου ακρωτηριάσουν το πόδι»

Συγκλονίζει ο Μπράιαντ Ντάνστον: «Παραλίγο να μου ακρωτηριάσουν το πόδι»

Ο Μπράιαντ Ντάνστον μοιράζεται την άγνωστη μάχη που έδωσε εκτός παρκέ - Η κρυοθεραπεία που παραλίγο να τελειώσει την καριέρα του και η επιστροφή του στα παρκέ

6142383

Ο Μπράιαντ Ντάνστον εγκαινίασε την εκπομπή podcast που ξεκίνησαν οι άλλοτε συμπαίκτες του στην Αναντόλου Εφές, Σέιν Λάρκιν και Ελάιτζα Μπράιαντ, παραχωρώντας συνέντευξη και αποκαλύπτοντας μια συγκλονιστική ιστορία.

Bryant Dunston: The Master of Blocks/ Back to back, Olympiacos, Anna Kavasila & NBA Summer League

Ο πρώην σέντερ της τουρκικής ομάδας και του Ολυμπιακού αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό κατά το οποίο αντιμετώπιζε κάποιους πόνους στο πόδι, με την κρυοθεραπεία να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

«Δεν μπορούσα να βγω από το μηχάνημα, έτρεμα και ένιωθα τα χέρια μου παγωμένα και το δέρμα μου να μελανιάζει. Ο Άλεκ Πίτερς με βοήθησε να βγω, στην αρχή νόμιζε ότι αστειευόμουν. Στο αριστερό μου πόδι εμφανίστηκε μια μεγάλη φουσκάλα. Την επόμενη μέρα ήθελα να παίξω κόντρα στον Ολυμπιακό, νιώθοντας ότι μπορούσα παρά τις συστάσεις των συμπαικτών μου».

Ο νυν ψηλός της Ζαλγκίρις αγωνίστηκε εν τέλει σε εκείνο το Εφές - Ολυμπιακός μετρώντας μάλιστα 10 πόντους και 8 ριμπάουντ για τη νίκη της τουρκικής ομάδας με 86-67, ωστόσο τα πράγματα χειροτέρεψαν. Ο πλέον 38χρονος σέντερ αποκάλυψε ότι το δέρμα του άρχιζε να ξεφλουδίζει μένοντας εκτός ομάδας και με τις ειδικές θεραπείες να μη σημειώνουν κάποια σημαντική βελτίωση.

Λίγες εβδομάδες αργότερα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία την οποία και περιέγραψε ως μαρτύριο, ενώ παίρνοντας μια ιατρική γνώμη στην Γερμανία, αντιλήφθηκε την κρισιμότητα της υγείας του.

Το κρυοπάγημα λίγο έλειψε να φτάσει στους συνδέσμους ή τα οστά του με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει με ακρωτηριασμό του ποδιού κάτω από το γόνατο. Ωστόσο, η ζημιά σημειώθηκε πως ήταν εξωτερικά και όχι εσωτερικά, με αποτέλεσμα ο Ντάνστον να αποφύγει τα πολύ χειρότερα και να συνεχίζει να παίζει μπάσκετ μέχρι και σήμερα.
Πηγή:gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Η πρώτη σύγκρουση Ισραηλινών με Λιβανέζους στρατιώτες - Ένας νεκρός και 10 τραυματίες

Τέμπη: 26 οικογένειες των θυμάτων δηλώνουν αντίθετες με το εισιτήριο στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Χαλκιδική: Νεαρή μητέρα θυμάται τον εφιάλτη που έζησε από τον πρώην σύντροφό της πριν από ένα χρόνο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης