Πανιώνιος: Πρώην παίκτης συνελήφθη για κλοπή τροφίμων αξίας 20 ευρώ σε σούπερ μάρκετ

Πανιώνιος: Πρώην παίκτης συνελήφθη για κλοπή τροφίμων αξίας 20 ευρώ σε σούπερ μάρκετ

Ένα μήνα φυλακή θα κάνει ο Νίκι Μπίλε Νίλσεν, ο οποίος έκλεψε χυμούς, σούπες και ένα μπουκάλι κρασί από σούπερμαρκετ απειλώντας μάλιστα τους υπαλλήλους

nilsen

Σε ποινή φυλάκισης ενός μήνα καταδικάστηκε ο Νίκι Μπίλε Νίλσεν. Ο παλαίμαχος Δανός επιθετικός, με σύντομη θητεία στον Πανιώνιο πίσω στο 2018, συνελήφθη από τις αρχές στη Δανία για κλοπή τροφίμων σε σουπερμάρκετ, απειλώντας μάλιστα παράλληλα τους υπαλλήλους.

Συγκεκριμένα η «Marca» σημειώνει πως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Ράγιο, Έλτσε και Βιγιαρεάλ έκλεψε ένα μπουκάλι κρασί, χυμούς και σούπες, τα οποία δεν παρέδωσε ούτε όταν βρέθηκε απέναντι από έναν εκ των υπαλλήλων του σουπερμάρκετ.

«Θα σου σπάσω το σαγόνι και θα πρέπει να τρως γιαούρτι για έξι εβδομάδες» φέρεται να ήταν τα απειλητικά του λόγια προς τον υπάλληλο του μαγαζιού, με τον Δανό τελικά να συλλαμβάνεται από την Αστυνομία.

Το εκπληκτικό της όλης υπόθεσης ήταν πως η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανερχόταν στα 20 ευρώ... Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίλσεν απασχολεί τις Αρχές, καθώς έχει... παρελθόν για επίθεση σε σύντροφό του, αλλά και σε αστυνομικό.

Ο Νίλσεν έφτασε στην Ισπανία το 2010. Υπέγραψε συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ, παίζοντας αρχικά για τη δεύτερη ομάδα. Μετά από μια περίοδο δανεισμού στην Έλτσε, συνέχισε την καριέρα του ως δανεικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου πέρασε μόνο μισή σεζόν πριν φύγει για το νορβηγικό ποδόσφαιρο. Ο Μπίλε Νίλσεν έπαιξε ένα εξάμηνο στον «Ιστορικό», από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2018.


Ειδήσεις σήμερα:

Μέση Ανατολή: Ο Νασράλα είχε υπογράψει εκεχειρία πριν τη δολοφονία του - Ο Λίβανος αντιλήφθηκε αργά τις προθέσεις του Ισραήλ

Χαλκιδική: Νεαρή μητέρα θυμάται τον εφιάλτη που έζησε από τον πρώην σύντροφό της πριν από ένα χρόνο

Έβρος: Πρόγραμμα ενίσχυσης με έως 10.000 ευρώ για 1.000 ωφελούμενους που θα εγκατασταθούν σε 3 ακριτικούς δήμους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης