Η ομιλία του Ενρίκε που δεν έπιασε τόπο - Τα «γαλλικά» του Μπέλινγκαμ στον Εμπαπέ για την άμυνά του - Δείτε βίντεο

Ο Τζουντ Μπέλινγκαμ τα χώνει στον Κιλιάν Εμπαπέ για την άμυνα που... δεν έπαιξε, λίγες ώρες μετά το βίντεο που έγινε viral και δείχνει τον Λουίς Ενρίκε να κάνει μαθήματα στον Γάλλο για το αμυντικό του παιχνίδι

Στράφι πήγαν τα λόγια του Λουίς Ενρίκε προς τον Κιλιάν Εμπαπέ, αν κρίνουμε από την εμφάνιση του Γάλλου στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης για τη League Phase του Champions League κόντρα στη Λιλ.

Σε ένα βίντεο που έγινε viral τις τελευταίες ώρες φαίνεται ο Λουίς Ενρίκε να έχει στήσει τον Εμπαπέ σε μια άδεια αίθουσα και να του κάνει κήρυγμα για την αμυντική του συμπεριφορά στα παιχνίδια, όσο οι δυο τους συνυπήρχαν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο έντονος κάτι-σαν-διάλογος γίνεται στα ισπανικά, με τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα να λέει στον Γάλλο σούπερ σταρ πως μπορεί να θαυμάζει τον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά δεν κρατάει από τα «μπαλάκια» τους συμπαίκτες του και δεν αμύνεται σαν τρελός όπως ο Αμερικανός θρύλος του μπάσκετ. Στόχος του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα ήταν να πείσει τον Εμπαπέ πως δεν θα γίνει ο παίκτης που νομίζει ότι είναι, εάν δεν αμύνεται.



Τώρα, αν κρίνουμε από το βίντεο του αγώνα Λιλ - Ρεάλ Μαδρίτης στο οποίο τόσο ο Βινίσιους όσο και ο Εμπαπέ δείχνουν να περπατούν ενώ άλλοι, όπως ο Τζουντ Μπέλινγκαμ, κάνουν τα πάντα για να αποφευχθεί η γκέλα, τα λόγια του Ενρίκε πήγαν στράφι.

Είναι χαρακτηριστική η αντίδραση του Άγγλου μέσου, που δεν μπορεί να πιστέψει τη χαλαρότητα των συμπαικτών του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr