Ηλιόπουλος: Κάνω πράξεις για την ΑΕΚΑΡΑ μας, ο σεβασμός μου στον Μελισσανίδη παραμένει μεγάλος και αδιαμφισβήτητος

O ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, με επίσημη τοποθέτηση του για τις αλλαγές στο οργανόγραμμα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ εξέφρασε τον μεγάλο και αδιαμφισβήτητο σεβασμό του για τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Εβδομάδα αλλαγών στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Αρχικά έγινε γνωστή η αποχώρηση του Γιάννη Παπαδόπουλου και την Πέμπτη (3/10) ο Παναγιώτης Κονέ υπέβαλλε την παραίτηση του από το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Μάριος Ηλιόπουλος, με επίσημη τοποθέτηση του ξεκαθάρισε πως κάνει κινήσεις για το καλό της ομάδας και εξέφρασε τον σεβασμό του στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Γενικά δεν είναι προτεραιότητά μου να κάνω δηλώσεις αλλά να κάνω πράξεις. Είμαι από την πρώτη μέρα σε αυτή τη διαδικασία για την μεγάλη ΑΕΚ… την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.

Ο σεβασμός μου για το Δημήτρη Μελισσανίδη είναι και παραμένει μεγάλος, αμετάβλητος και αδιαμφισβήτητος», ανέφερε ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Βοιωτία: Βρέθηκε μία από τις μεγαλύτερες χασισοφυτείες στη χώρα με 8.000 δενδρύλλια και εκτιμώμενη αξία 15. εκατ. ευρώ

Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη σε νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε τρία χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση

Αλέξης Κούγιας στην «Πρώτη Λέξη»: Πισπιρίγκου και Κορκονέας οι μεγαλύτερες ήττες στην καριέρα μου - Έκανα χημειοθεραπείες και πήγαινα στο δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr