Νασιονάλ: Πέθανε ο πρώην τερματοφύλακας Ντανιέλ Γκιμαράες σε ηλικία 37 ετών μετά από μάχη με τη λευχαιμία

Η ασθένεια τον ανάγκασε να διακόψει την καριέρα του τη σεζόν 2020/2021, αλλά επέστρεψε στα γήπεδα δύο χρόνια αργότερα - Έφυγε σε ηλικία 37 ετών μετά από μάχη με τη λευχαιμία

Πέθανε σε ηλικία 37 ετών ο Βραζιλιάνος πρώην τερματοφύλακας της Νασιονάλ (2017-2023) Ντάνιελ Γκιμαράες, ο οποίος είχε διαγνωστεί με λευχαιμία πριν από τρία χρόνια.

Ο Ντάνιελ Γκιμαράες διέκοψε την καριέρα του τη σεζόν 2020/2021. Επέστρεψε στη διοργάνωση το 2022/2023, αλλά έπαιξε μόνο 11 παιχνίδια και αναγκάστηκε να τερματίσει την καριέρα του.

Είχε επίσης έχει φορέσει τις φανέλες των Πόντε Πρέτα, Μόντζι Μίριμ και Αμέρικα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα, η Νασιονάλ έγραψε: «Η Νασιονάλ θρηνεί για τον θάνατο του Ντανιέλ. Μας εγκαταλείπει σε ηλικία 37 ετών, μετά από έναν δύσκολο και θαρραλέο αγώνα ενάντια σε μια παρατεταμένη ασθένεια. Η ασθένεια τον ανάγκασε να διακόψει την καριέρα του τη σεζόν 2020/2021, αλλά επέστρεψε στα γήπεδα δύο χρόνια αργότερα. Με όλο του το θάρρος και την αντοχή του, άφηνε πάντα μια εικόνα μαχητικού ανθρώπου, εντός και εκτός γηπέδου. Έδειχνε πάντα τεράστια αφοσίωση και πάθος για το σύλλογό μας, όντας παρών σε ορισμένα ιστορικά γεγονότα, αφήνοντας τώρα την οικογένεια της Νασιονάλ ασύγκριτα φτωχότερη. Στην οικογένεια και τους φίλους, η Νασιονάλ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια.»

Πηγή:ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Tέλος ο εμφύλιος των οικογενειών για τη συναυλία για τα Τέμπη - Βάλτε δύναμη στη φωνή να ακουστεί ως τον ουρανό, λέει ο Πλακιάς

«Έκρηξη» επώνυμων καταγγελιών για πλαστές αποδείξεις και μεγάλη φοροδιαφυγή

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία που ξεκινά σήμερα και για τρεις ημέρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr