Μανδάς: Νέα επαφή με την Λάτσιο για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του

Μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του Έλληνα τερματοφύλακα στην Ευρώπη οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τον «κλειδώσουν» στην Ρώμη, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport»

Παρ'όλο που την περσινή σεζόν είχε μόλις 12 συμμετοχές και άλλη μία τη φετινή (κάνοντας το ντεμπούτο του στο Europa League απέναντι στην Νις), ο Χρήστος Μανδάς έχει τραβήξει τα βλέμματα σχεδόν της Ευρώπης... 


Ήδη από το καλοκαίρι η διοίκηση της Λάτσιο είχε προσπαθήσει να προχωρήσει σε πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του (παρ' ότι έχει ακόμη τέσσερα χρόνια ισχύ), με μια γενναία αναπροσαρμογή της αμοιβής του θέλοντας έτσι να επιβραβεύσουν τον νεαρό Έλληνα τερματοφύλακα για τις εμφανίσεις του. 

Φυσικά τον ρόλο του σ' αυτό έπαιξε και το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, όπως για παραδειγμά της Γουλβς που κατέθεσε πρόταση των 20 εκατ. ευρώ, την οποία όμως αρνήθηκαν οι Ιταλοί.


Τελευταία φορά που συζήτησαν οι δύο πλευρές η Λάτσιο προσέφερε 500 χιλ. ευρώ καθαρά στον Μανδά, που αυτή την στιγμή αμοίβεται με λίγο παραπάνω από 100 χιλ. ενώ εκείνος ζήτησε περίπου 800 χιλ. ευρώ.

Στο παιχνίδι της Λάτσιο με την Νις βρέθηκε και ο πατέρας του στο γήπεδο κι αυτό, όπως υπογραμίζει η «Corriere dello Sport», αποτελεί μία απόδειξη για την επικείμενη συνάντηση των δύο πλευρών για να ολοκληρώσουν τις επαφές για το θέμα του νέου συμβολαίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη και η φωτογραφία από τις πρόβες


Το Βατικανό των Τιράνων: Η ιστορία των Μπεκτασήδων - Η Τουρκία, η Ελλάδα και ο Ράμα


Αποκάλυψη: Το σχέδιο Μπάιντεν για τον Λίβανο - Πώς θέλουν οι ΗΠΑ να «τελειώσουν» στρατιωτικά και πολιτικά τη Χεζμπολάχ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr