Απολύθηκε μετά την ισοπαλία του Ηρακλή με την Καβάλα ο Ορφυδόπουλος - «Δεν μπορεί να μας βοηθήσει ο κόουτς»

Απολύθηκε μετά την ισοπαλία του Ηρακλή με την Καβάλα ο Ορφυδόπουλος - «Δεν μπορεί να μας βοηθήσει ο κόουτς»

Δεν άντεξε και πολύ στον πάγκο του Ηρακλή ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος

6234562
Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να κερδίσει (1-1) την Καβάλα στη Χαλάστρα και την... πλήρωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. 

Ο έμπειρος προπονητής αν και «φρέσκος» στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης απολύθηκε μετά την ισοπαλία με την ΠΑΕ Ηρακλής να γράφει στην ανακοίνωση: 

«Τέλος η συνεργασία μας, με τον κ. Οφρυδόπουλο. Τα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε τέσσερις αγώνες, δείχνουν ότι ο κόουτς δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή πορεία στην καριέρα του».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4nx9kcv220h)
Κλείσιμο


Στο παιχνίδι, η Καβάλα προηγήθηκε στο 34' με όμορφο πλασέ του Παπαδόπουλου και τρία λεπτά αργότερα, στο 38', είχαν ευκαιρία για το 0-2 αλλά ο Στουρνάρας έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στην κεφαλιά του Μάντιτς. Ο Ηρακλής κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 74', όταν ο Αστρά έκανε δύσκολη επέμβαση σε εξαιρετικό γυριστό σουτ του Κούστα και ο Τσιριγώτης στην επαναφορά έκανε το 1-1 με κεφαλιά.

Στο 82' ο Αστράς έκανε νέα απόκρουση σε δυνατή κεφαλιά του Διαμαντή και στο 87' ο Τσιριγώτης αστόχησε με το κεφάλι, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Ηρακλής (Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Τασουλής (46′ Αναστασίου), Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (69′ Ντουκουρέ), Μπελμόντ, Χριστοδουλόπουλος (46′ Κούστα), Μπερτόλιο (46′ Καλουτσικίδης), Χιμένεθ, Τσιριγώτης.

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δαλιανόπουλος, Πάσαγκιτς, Μέτσε (83′ Π. Δερμιτζάκης), Γαβριηλίδης, Δημητριάδης (59′ Αναστασόπουλος), Ομπιόχα (67′ λ.τ Α. Δερμιτζάκης), Μάντιτς (59′ Κασέμι), Παπαδόπουλος (84′ Γκέκας).

Συνεχίζει απτόητη η ΑΕΛ 

Η ΑΕΛ διεύρυνε το σερί της στο Βόρειο Όμιλο της Superleague 2 στις τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Οι Λαρισαίοι έμειναν πίσω στο σκορ κόντρα στο μαχητικό Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, όμως με ανατροπή στο δεύτερο μέρος επικράτησαν με 3-1 και έφτασαν τους εννέα βαθμούς. Πρωταγωνιστής για τους Βυσσινί ο Πασσάς, ο οποίος σκόραρε δις.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί και προηγήθηκαν στο 31' με το σουτ του Κόλα. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη βρήκε γρήγορο γκολ ισοφάρισης στο 47' με την κεφαλιά του Πασά και στο 60' ο ίδιος παίκτης «υπέγραψε» την ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μωραΐτης με σουτ στο 90+3'.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα (76′ Τσουμάνης), Β. Τουλίκας (64′ Μακρυδάκης), Κλιγγόπουλος, Μιγένγκα, Κατσαβάκης, Κριμιτζάς (69′ Γ. Τουλίκας), Κόκκορης (64′ Φωκαΐδης), Πανίδης, Κρυεμάδι, Νότας (76′ Τουκάν).

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης (86′ Γιόχανσον), Βαφέας, Στάμου, Κοσσονού (76′ Γ. Παπαδόπουλος), Μπαριέντος, Παναγιωτίδης (37′ Μούργος), Κ. Παπαγεωργίου, Πασάς (76′ Μωραΐτης), Στίνα, Κρητικός (46′ Ακόστα).

Βόρειος Όμιλος Superleague 2
3η αγωνιστική

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ Β' - Μακεδονικός 2-1
Σάββατο 5 Οκτωβρίου


Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - ΑΕΛ 1-3
Ηρακλής - Καβάλα 1-1
Κυριακή 6 Οκτωβρίου

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Νίκη Βόλου
Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

15:00 Διαγόρας - Καμπανιακός
Βαθμολογία:
ΑΕΛ 9
ΠΑΣ Γιάννινα 6
ΠΑΟΚ Β' 5
Μακεδονικός 4
Καμπανιακός 3
Ηρακλής 2
Καβάλα 2
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1
Νίκο Βόλου 1
Διαγόρας -2
*Ο Διαγόρας έχει τιμωρηθεί προσωρινά με αφαίρεση τριών βαθμών

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Καραμανλή και Σαμαρά: Εκανα το καθήκον μου και τους κάλεσα προσωπικά στα γενέθλια της ΝΔ

Γάζα: Ο Εβραίος «Σίντλερ» - Πώς ο Στιβ Μάμαν κατάφερε να απελευθερώσει εκατοντάδες παιδιά που απήγαγε το ISIS

Βρετανία: Ποια είναι η Εστέλ Όγκιλβι, που μπλέχτηκε σε ερωτικό τρίγωνο με δύο αντιπάλους της Formula 1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης