Απολύθηκε μετά την ισοπαλία του Ηρακλή με την Καβάλα ο Ορφυδόπουλος - «Δεν μπορεί να μας βοηθήσει ο κόουτς»

Δεν άντεξε και πολύ στον πάγκο του Ηρακλή ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος

Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να κερδίσει (1-1) την Καβάλα στη Χαλάστρα και την... πλήρωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. 

Ο έμπειρος προπονητής αν και «φρέσκος» στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης απολύθηκε μετά την ισοπαλία με την ΠΑΕ Ηρακλής να γράφει στην ανακοίνωση: 

«Τέλος η συνεργασία μας, με τον κ. Οφρυδόπουλο. Τα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε τέσσερις αγώνες, δείχνουν ότι ο κόουτς δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή πορεία στην καριέρα του».



Στο παιχνίδι, η Καβάλα προηγήθηκε στο 34' με όμορφο πλασέ του Παπαδόπουλου και τρία λεπτά αργότερα, στο 38', είχαν ευκαιρία για το 0-2 αλλά ο Στουρνάρας έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στην κεφαλιά του Μάντιτς. Ο Ηρακλής κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 74', όταν ο Αστρά έκανε δύσκολη επέμβαση σε εξαιρετικό γυριστό σουτ του Κούστα και ο Τσιριγώτης στην επαναφορά έκανε το 1-1 με κεφαλιά.

Στο 82' ο Αστράς έκανε νέα απόκρουση σε δυνατή κεφαλιά του Διαμαντή και στο 87' ο Τσιριγώτης αστόχησε με το κεφάλι, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Ηρακλής (Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Τασουλής (46′ Αναστασίου), Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (69′ Ντουκουρέ), Μπελμόντ, Χριστοδουλόπουλος (46′ Κούστα), Μπερτόλιο (46′ Καλουτσικίδης), Χιμένεθ, Τσιριγώτης.

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δαλιανόπουλος, Πάσαγκιτς, Μέτσε (83′ Π. Δερμιτζάκης), Γαβριηλίδης, Δημητριάδης (59′ Αναστασόπουλος), Ομπιόχα (67′ λ.τ Α. Δερμιτζάκης), Μάντιτς (59′ Κασέμι), Παπαδόπουλος (84′ Γκέκας).

Συνεχίζει απτόητη η ΑΕΛ 

Η ΑΕΛ διεύρυνε το σερί της στο Βόρειο Όμιλο της Superleague 2 στις τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Οι Λαρισαίοι έμειναν πίσω στο σκορ κόντρα στο μαχητικό Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, όμως με ανατροπή στο δεύτερο μέρος επικράτησαν με 3-1 και έφτασαν τους εννέα βαθμούς. Πρωταγωνιστής για τους Βυσσινί ο Πασσάς, ο οποίος σκόραρε δις.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί και προηγήθηκαν στο 31' με το σουτ του Κόλα. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη βρήκε γρήγορο γκολ ισοφάρισης στο 47' με την κεφαλιά του Πασά και στο 60' ο ίδιος παίκτης «υπέγραψε» την ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μωραΐτης με σουτ στο 90+3'.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα (76′ Τσουμάνης), Β. Τουλίκας (64′ Μακρυδάκης), Κλιγγόπουλος, Μιγένγκα, Κατσαβάκης, Κριμιτζάς (69′ Γ. Τουλίκας), Κόκκορης (64′ Φωκαΐδης), Πανίδης, Κρυεμάδι, Νότας (76′ Τουκάν).

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης (86′ Γιόχανσον), Βαφέας, Στάμου, Κοσσονού (76′ Γ. Παπαδόπουλος), Μπαριέντος, Παναγιωτίδης (37′ Μούργος), Κ. Παπαγεωργίου, Πασάς (76′ Μωραΐτης), Στίνα, Κρητικός (46′ Ακόστα).

Βόρειος Όμιλος Superleague 2
3η αγωνιστική

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ Β' - Μακεδονικός 2-1
Σάββατο 5 Οκτωβρίου


Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - ΑΕΛ 1-3
Ηρακλής - Καβάλα 1-1
Κυριακή 6 Οκτωβρίου

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Νίκη Βόλου
Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

15:00 Διαγόρας - Καμπανιακός
Βαθμολογία:
ΑΕΛ 9
ΠΑΣ Γιάννινα 6
ΠΑΟΚ Β' 5
Μακεδονικός 4
Καμπανιακός 3
Ηρακλής 2
Καβάλα 2
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1
Νίκο Βόλου 1
Διαγόρας -2
*Ο Διαγόρας έχει τιμωρηθεί προσωρινά με αφαίρεση τριών βαθμών

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Καραμανλή και Σαμαρά: Εκανα το καθήκον μου και τους κάλεσα προσωπικά στα γενέθλια της ΝΔ

Γάζα: Ο Εβραίος «Σίντλερ» - Πώς ο Στιβ Μάμαν κατάφερε να απελευθερώσει εκατοντάδες παιδιά που απήγαγε το ISIS

Βρετανία: Ποια είναι η Εστέλ Όγκιλβι, που μπλέχτηκε σε ερωτικό τρίγωνο με δύο αντιπάλους της Formula 1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr