Του... κεφαλιού του ο Άντι Κάρολ στη Μπορντό - Δύο ακόμη γκολ για τον Άγγλο και νίκη για τους Γιρονδίνους

Του... κεφαλιού του ο Άντι Κάρολ στη Μπορντό - Δύο ακόμη γκολ για τον Άγγλο και νίκη για τους Γιρονδίνους

Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ ιδρώνει και τιμάει τη φανέλα της Μπορντό στην 4η κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου - Αποθέωση στα αποδυτήρια, με τους συμπαίκτες του να... ουρλιάζουν το όνομά του

andy-carroll-bordeaux-saumur
Δεύτερο παιχνίδι, δεύτερη «ντοπιέτα» για τον Άντι Κάρολ στα γήπεδα της National 2 με τη φανέλα της Μπορντό.

Ο Άγγλος επιθετικός ήταν καταλυτικός για δεύτερη σερί αγωνιστική και τούτη τη φορά χάρισε στην ομάδα του τη νίκη (σ.σ την πρώτη της) με σκορ 2-1 στην έδρα της Σομούρ, εν αντιθέσει με τον σωσμένο βαθμό της ισοπαλίας με τον ίδιο τρόπο απέναντι στη Σατομπριάν.

Μάλιστα ο Κάρολ θα μπορούσε να είχε πετύχει χατ-τρικ στις καθυστερήσεις, αλλά δεν είχε καμία σημασία μιας και λίγο νωρίτερα οι Γιρονδίνοι είχαν εξαργυρώσει την τύχη τους αποφεύγοντας για μερικά εκατοστά την εις βάρος τους ισοφάριση.

Στα τέσσερα γκολ (τα τρία με κεφαλιές), λοιπόν, ο πρώην φορ -μεταξύ άλλων- της Λίβερπουλ, σε μόλις δύο αγωνιστικές, μόλις δυο -σκάρτες- βδομάδες μετά τη δήλωσή του πως παρέμεινε στη Γαλλία (μετά το πέρασμα από την Αμιάν) για να παίξει ποδόσφαιρο και να βοηθήσει τον ιστορικό σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, μπαίνοντας μάλιστα «μέσα» με τα 3.500 ευρώ που αμείβεται μηνιαίως.

Θυμηθείτε εδώ την κεφαλιά και το ψαλιδάκι του με τη Σατομπριάν και δείτε παρακάτω τα δύο νέα του γκολ:

Κλείσιμο



Φυσικά μετά το τέλος του ματς αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του, που τον έκαναν να χαμογελά με το σύνθημα για το νέο.. δίμπαλο.



Μετά από 5 παιγμένα ματς σε 7 αγωνιστικές (σ.σ. ξεκίνησε τη σεζόν με καθυστέρηση, περιμένοντας σε ποια κατηγορία θα έπαιζε) η Μπορντό έχει 6 βαθμούς με τρεις ισοπαλίες και την πρόσφατη νίκη της. 4/5 παιχνίδια της έχουν λήξει με γκολ εκατέρωθεν, μόλις ένα 0-0. Είναι χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά όσο δεν χάνει εύκολα μετά το καλοκαιρινό σοκ, κάποια στιγμή θα σταθεροποιηθεί ακόμη περισσότερο. Για την ώρα είναι στις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό, ως πρώτη από τις τέσσερις ομάδες κάτω από τη γραμμή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης