Τσιτσιπάς: Αναβλήθηκε η αναμέτρησή του κόντρα στον Μίλερ - Τον περιμένει ο Μεντβέντεφ

Τσιτσιπάς: Αναβλήθηκε η αναμέτρησή του κόντρα στον Μίλερ - Τον περιμένει ο Μεντβέντεφ

Οι καιρικές συνθήκες στη Σανγκάη έχουν καθυστερήσει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της Κυριακής (6/10), με συνέπεια το ματς του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Αλεξάντρ Μίλερ ν' αναβάλλεται οριστικά

tsitsipas
Από το μεσημέρι του Σαββάτου (5/10) τα σύννεφα και η βροχή... σκέπασαν τη Σανγκάη, προκαλώντας πολλά προβλήματα στη διεξαγωγή του τουρνουά Masters της πόλης. Πολλά παιχνίδια του Σαββάτου (5/10) μετατέθηκαν στο πρόγραμμα της Κυριακής (6/10) με την ελπίδα η κακοκαιρία να κοπάσει.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να επιτρέπουν τη διεξαγωγή αγώνων μόνο στο κεντρικό court της πόλης, στο οποίο υπάρχει οροφή. Τα παιχνίδια στα εξωτερικά court, με τους διοργανωτές να κάνουν μετατροπές στο πρόγραμμα και το ματς του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Αλεξάντρ Μίλερ ν' αναβάλλεται οριστικά.

Σημειώνεται το ματς του Έλληνα τενίστα ήταν προγραμματισμένο για τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (6/10), με τις προβλέψεις του καιρού όμως να μην επιτρέπουν τη διεξαγωγή του.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη μετά το ματς του Τέιλορ Φριτζ με τον Τέρενς Άτμαν, ωστόσο στη νέα ενημέρωση οι διοργανωτές την έβγαλαν εκτός προγράμματος αντικαθιστώντας τη με αυτή του Φράνσις Τιάφο με τον Γι Ζου.

Κλείσιμο

Αν προκριθεί στον επόμενο γύρο ο Τσιτσιπάς θα πέσει πάνω στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που πήρε τη νίκη 5-7, 6-4, 6-4 σε ένα γεμάτο παιχνίδι στο κεντρικό court της βροχερής Σανγκαή.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης