Super League 1: O Αστέρας Τρίπολης άλωσε τη Λεωφόρο, 3-1 την Athens Kallithea - Δείτε τα γκολ

Super League 1: O Αστέρας Τρίπολης άλωσε τη Λεωφόρο, 3-1 την Athens Kallithea - Δείτε τα γκολ

Το πρώτο τους τρίποντο υπό την καθοδήγηση του Κλοντ Μακελελέ πήραν οι Αρκάδες - Προηγήθηκαν με τον Μπαρτόλο, όμως οι γηπεδούχοι παρότι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μουτίνιο ισοφάρισαν με το πέναλτι του Τζιάνι - Στο β΄ημίχρονο ήρθαν δυο τέρματα από τους Καλτσά και Μακέντα για τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του Αστέρα στη σεζόν 

 

6332640

Ο Αστέρας Aktor πήρε μεγάλο διπλό στη Λεωφόρο, με τον Μπαρτόλο να κάνει... όργια και τον Μακελελέ να βλέπει τις αλλαγές τους (Καλτσά, Μπιλέ, Μακέντα) να φέρνουν το τρίπoντο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4ov7k7sraih)

Ο Αργεντινός, σκοράρε, πήρε αποβολή του Μουτίνιο και είχε ασίστ στο 3-1 στον Μακέντα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Τζιάνι, αλλά στο δεύτερο μέρος, η ενέργεια των Μπιλέ - Καλτσά κι η εμπειρία του Μακέντα έκριναν την αναμέτρηση.

Οι Αρκάδες, πλέον, έχουν 9 βαθμούς ενώ η Athens Kallithea έμεινε στους πέντε βαθμούς με 5 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Έτσι ξεκίνησαν

Ο Μάσιμο Ντονάτι παρέταξε την Athens Kallithea με το κλασικό του 3-4-2-1. O Μπερναμπέ ήταν στην εστία, με τους Μότοκ, Ισιμά Μιρέν και Ματίγιεβιτς στα στόπερ. Δεξί μπακ - χαφ ο Μανθάτης και αριστερά ο Σοΐρι. Παρτενέρ του Ντιμπά στα χαφ ο Ματίγια, ενώ Βασιλόγιαννης και Μουτίνιο θα είναι περιφερειακά του μοναδικού προωθημένου Τζιάνι.

Από την άλλη, ο Μακελελέ σε 3-5-2, ξεκίνησε με τους Τσιντώτα στο τέρμα και τους Αλάγκμπε, Ντελί και Καστάνιο μπροστά του στα στόπερ. Άλχο δεξιά, Χουχούμης αριστερά, Μούμο - Γιαμπλόνσκι στα χαφ και Μπαρτόλο πίσω από Ρεγκίς και Άνταμ

Χωρίς ρυθμό τα πρώτα λεπτά με τον Μπαρτόλο να φέρνει τα πάνω – κάτω

Σ' ένα παιχνίδι όπου δεν είχε καλό ρυθμό και αρκετές διακοπές, μεγάλες φάσεις δεν είδαμε στα πρώτα λεπτά.

Στο 19', στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα, ο Μπαρτόλο κατάφερε να πιέσει τον Ισιμάτ Μιρίν, ο οποίος δεν συνεννοήθηκε με τον Μπερναμπέ, έφερε τη μπάλα μπροστά του και με τέλειο αριστερό σουτ έγραψε το 0-1, κάνοντας τους φίλους του Αστέρα να πανηγυρίζουν στο πέταλο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4osnqrui9pt)
Κλείσιμο

Με τον ενθουσιασμό του γκολ, οι Αρκάδες, μόλις δύο λεπτά αργότερα πήγαν να πετύχουν ακόμα ένα γκολ σε διπλή ευκαιρία. Μπαρτόλο και Κρέσπι έπαιξαν το 1-2, ο Ισπανός νικήθηκε από τον Μπερμπαμπέ κι ο Χουχούμης στην εξέλιξη της φάσης σούταρε ψηλά άουτ.

Δεν έγινε το 0-2, λάθος του Ντελί και 1-1 από τον Τζιάνι

Στο 25' ο Μπαρτόλο, με το αριστερό του, απείλησε ξανά με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Athens Kallithea, ενώ στο 28' ο αρχηγός των Αρκάδων κέρδισε και την αποβολή του Μουτίνιο, καθώς δέχτηκε σκαριά με τη μπάλα να έχει φύγει από το πόδι του. Απόφαση που ήρθε ύστερα από έλεγχο του VAR.

Oι παίκτες του Μακελελέ έψαξαν να... καθαρίσουν το ματς και στο 35'. Ο Μπαρτόλο έδωσε στον Αλχο, εκείνος με τακουνάκι βρήκε τον Κρέσπι, ο οποίος άδειασε τον Μανθάτη αλλά το πλασέ του αρχικά κόντραρε και εν συνεχεία έβγαλε σε κόρνερ ο Μπερναμπέ.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, κατάφεραν να αλλάξουν την κατάσταση λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Ο Βασιλογιάννης κέρδισε πέναλτι σε άτσαλο πέσιμο του Ντελί, ο οποίος για δεύτερο σερί ματς κάνει πέναλτι. Ο Τζιάνι έστησε τη μπάλα και δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-1.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4otaoeqdjcx)

Ντεμπούτο Μακέντα - Μπιλέ, τετράδα στην άμυνα και... θρίαμβος

Το πρώτο τέταρτο στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης της Λεωφόρου δεν είχε τίποτα το αξιοσημείωτο, καθώς υπήρχα συνεχόμενες διακοπές για τραυματισμούς.

Στο 60' Μακέντα πέρασε στο ματς, στην πρώτη του συμμετοχή από την επιστροφή του στην Ελλάδα για τους Αρκάδες. Μ' αυτήν την κίνηση, ο Κλοντ Μακελελέ άλλαξε τη διάταξη σε 4-2-3-1. Ο Αλάγκμπε από στόπερ ανέβηκε στα χαφ στο πλευρό του Γιαμπλόνσκι. Ο Καλτσάς δεξιά, αριστερά ο Ρεγκίς και ο Μπαρτόλο πίσω από τον Μακέντα. Ωστόσο, λίγο αργότερα ο Αλάγκμπε δεν μπόρεσε να συνεχίσει και στη θέση του στη μεσαία γραμμή πέρασε ο Γκος.

Και κάπου εδώ... μίλησαν οι αλλαγές του Μακελελέ.

Στο 72', ο Μπιλέ έκλεψε την μπάλα από τον Μανθάτη, πέρασε τον Μότοκ, έκανε το γύρισμα και ο Καλτσάς πλάσαρε τον Μπερναμπέ για το 1-2, σε φάση που ο Μακέντα τράβηξε την άμυνα πάνω του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4ouaml6tmap)

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπαρτόλο από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Μακέντα με σουτ στην κίνηση συνδύασε το ντεμπούτο του με τα κιτρινομπλέ με γκολ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4ougs2jcan5)

Μεχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, καθώς στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, το σουτ του Ντιμπά κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

MVP: Ο Μπαρτόλο τα έκανε όλα για την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο. Σκόραρε στο 19', πήρε την αποβολή του Μουτίνιο και αποτέλεσε πηγή κινδύνου, καθώς δοκίμασε και το πόδι του ενώ έψαξε να φτιάξεις και φάσεις. Μάλιστα είχε και ασίστ στο 1-3, καθώς από το δικό του πόδι πήγε η μπάλα στον Μακέντα με τον Ιταλό να διαμορφώνει το 1-3.

Στο ύψος τους: Εδώ θα βάλουμε ίδια βαθμολογία στις αλλαγές του Μακελελέ. Καλτσάς, Μακέντα και Μπιλέ... καθάρισαν τη μπουγάδα για την ομάδα τους. Ο Γάλλος είχε την ασίστ στο 2-1 στον Καλτσά, ενώ ο Ιταλός άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα των Αρκάδων.

Αδύναμος κρίκος: Εχουμε αρκετούς υποψήφιους εδώ. Ο Ντελί από τον Αστέρα ήταν κακός καθώς έκανε το πέναλτι για δεύτερο σερί ματς, ενώ είχε και λάθη σε πάσες. Κακός για τους γηπεδούχους ήταν ο Μότοκ, ο οποίος είχε προβλήματα στην άμυνα με τον Μπαρτόλο, αλλά κακοί ήταν κι οι Ισιμάτ Μιρίν - Ματίγιεβιτς (έγινε αλλαγή στο ημίχρονο).

Το «στραγάλι»: Ο Βασίλης Φωτιάς δεν είχε κάποια πολύ δύσκολη να διαχειριστεί. Στο α' μέρος, με τη βοήθεια του VAR, ενέργησε σωστά στην αποβολή του Μουτίνιο αλλά και στο πέναλτι των γηπεδούχων.

Το «ταμείο» του Gazzetta: Oι Αρκάδες πέτυχαν τη 2η νίκη τους. Κρατούν φυσικά τους βαθμούς αλλά και την εμφάνιση του Μπιλέ, με τον νεαρό να έχει πολύ καλή εικόνα και να βγάζει ενέργεια και ποιότητα. Φυσικά, κρατάει και το γκολ του Μακέντα με τον Ιταλό να κάνει τη δουλειά με το που μπήκε στο ματς.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ATHENS KALLITHEA: Μπαραγκάν, Σοϊρί, Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοκ, Ματίγιεβιτς (46' Τσιβελεκίδης), Ματίγια (65' Εντιαγιέ), Ντιμπά (81' Βαλμπουενά), Τζιάνι (79' Ντεμέτριους), Μουτίνιο, Βασιλόγιαννης (81' Λουκίνας)

ΑΣΤΕΡΑΣ AKTOR: Τσιντώτας, Αλάγκμπε (62' Γκος), Ντέλι, Καστάνιο (67' Τριανταφυλλόπουλος), Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ (59' Καλτσάς), Άλχο, Μπαρτόλο, Κρέσπι (67' Μπιγιέ), Άνταμ (59' Μακέντα)

Πηγή:gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Αντίο μαέστρο» - Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Μίμη Πλέσσα

Δείτε βίντεο: Ο εντοπισμός του νεκρού που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Αιτωλοακαρνανία

Πάτρα: Εξάρθρωθηκε εγκληματική ομάδα που είχε διαπράξει 93 κλοπές - Συνελήφθησαν 9 άτομα, οι 5 ανήλικοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης