Basket League: Επέστρεψε με νίκη στα σαλόνια ο Πανιώνιος, 67-65 τον Κολοσσό Ρόδου - Δείτε βίντεο

Basket League: Επέστρεψε με νίκη στα σαλόνια ο Πανιώνιος, 67-65 τον Κολοσσό Ρόδου - Δείτε βίντεο

Ο ιστορικός επέστρεψε από το -15 και πήρε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνος

6332593
Ο Κολοσσός είχε έναν σκοπό στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Να περιορίσει τη δράση του Λάντρι Ενόκο στη ρακέτα. Κάτι που εν πολλοίες κατάφερε, μέχρι να... ζεσταθούν τα δικά του «όπλα». Ο Γκάουντλοκ άνοιξε νωρίς λογιαριασμό και με επτά γρήγορους δικούς του πόντους, έθεσε τον τόνο της αναμέτρησης. Μαζί με τον Περάντες έφτιαξαν το 8-16 (7'), το οποίο έδωσε αέρα στους Ροδίτες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4ovtv534bb5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4ou2es4voq1)
Κλείσιμο

Η παρουσία του Ντανουσεβίτσιους βοήθησε στο να διατηρηθεί η ενέργεια σε υψηλά επίπεδα για τον Κολοσσό, που έφτασε ως και το +11 (15-26, 13') και λίγο αργότερα με +15, όταν ο Γκάουντλοκ σκόραρε ξανά για τρεις. Ο Πανιώνιος έψαχνε έναν παίκτη να κουβαλήσει την επίθεσή του, με τον Μπράουν να προσπαθεί να πάρει στα χέρια του μερικές μπάλες, αλλά το ημίχρονο να βρίσκει τους νησιώτες με διψήφιο προβάδισμα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4ouxmdn2clt)

Ωστόσο ο τραυματισμός του Λόντον Περάντες ήταν αυτός που άλλαξε τα δεδομένα. Ο Κολοσσός στερήθηκε των υπηρεσιών του, μετά τα 7 λεπτά που αγωνίστηκε και έτσι ο Πανιώνιος, ξεπερνώντας το άγχος της επιστροφής στην GBL, έκοψε σταδιακά τη διαφορά. Με πολλούς διαφορετικούς πρωταγωνιστές και παρότι δεν είχε σουτ από την περίμετρο, βρήκε τρόπο να πατήσει στη ρακέτα. Ο Ενόκο έγινε παράγοντας, ο Γούλντριτζ βοήθησε στο σκοράρισμα και οι «κυανέρυθροι» μείωσαν σε 47-51 (29').

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4ov4rvzkpxt)

Μάλιστα δε σταμάτησαν εκεί, αφού η πίεση στην άμυνα συνεχίστηκε. Ο Κολοσσός υπέπεσε σε αρκετά λάθη και το 14-0 του Πανιωνίου, με το καλάθι του Σαλούστρου (34') έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Με τον Γκάουντλοκ να έχει σιγήσει στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος παρά το κακό του ποσοστό στο τρίποντο, εγκλώβισε τους Ροδίτες. Και τότε ανέλαβε ένας παίκτης που γνωρίζει καλά το πρωτάθλημά μας, από τη θητεία του στο Λαύριο. Ο Ντέβιν Ντέιβις έδωσε αέρα 9 (64-55, 37') για τον Πανιώνιο, αλλά ο Κολοσσός έμεινε ζωντανός με τα δύο μεγάλα σουτ του Ντανουσεβίτσιους (64-63, 38').

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4ovfji4zicx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4ovjo976i4h)

Με τον Ντέιβις να αποχωρεί τραυματίας και εκείνος, 75'' πριν το φινάλε, οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στα χέρια τους αλλά έκαναν τραγικό λάθος αφού δεν πέρασαν το κέντρο. Ο Τόνεϊ ισοφάρισε στους 65, με τις βολές του Ενόκο να δίνουν ξανά προβάδισμα (67-65), αφήνοντας 12'' στους φιλοξενούμενους. Γκάουντλοκ και Τόνεϊ αστόχησαν στις απόπειρες για το σουτ της νίκης, με τους γηπεδούχους να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς για το τελικό 67-65.


Τα δεκάλεπτα: 13-20, 25-37, 47-51, 67-65

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική έρευνα: Από τον Ανδρέα, μέχρι σήμερα - Οι 8 μάχες για τη διαδοχή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Ένας νεκρός και 10 τραυματίες από επίθεση ενόπλου σε σταθμό λεωφορείων στο Ισραήλ - Δείτε βίντεο

Βίκτορ Όρμπαν: «Θα στείλουμε τους μετανάστες στις Βρυξέλλες, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης