Super League 1: Ο ΠΑΟΚ πέρασε πάλι πρώτος, αλλά στο -2 ακολουθούν ΑΕΚ,. Ολυμπιακός, Άρης - Στο -7 έμεινε ο ΠΑΟ - Δείτε τα γκολ

Super League 1: Ο ΠΑΟΚ πέρασε πάλι πρώτος, αλλά στο -2 ακολουθούν ΑΕΚ,. Ολυμπιακός, Άρης - Στο -7 έμεινε ο ΠΑΟ - Δείτε τα γκολ

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ξανά πρώτος στη βαθμολογία μετά την αγχωτική (και τυχερή) νίκη του στη Λιβαδειά - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 που αφήνει πολύ πίσω τους πράσινους και συνωστισμό στη 2η θέση - Μεγάλες εκτός έδρας νίκες για ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης

mats02
Τρίτη κατά σειρά εβδομάδα που έχουμε αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 1 με την ΑΕΚ (που έχασε χθες στο Αγρίνι) να παραδίδει την σκυτάλη στον ΠΑΟΚ που νίκησε με μεγάλη δόση τύχης τον Λεβαδειακό.

Κι ο Δικέφαλος του βορρά έμεινε χωρίς συγκάτοικο καθώς το ντέρμπι των αιωνίων δεν ανέδειξε νικητή με τον Ολυμπιακό να είναι μαζί με ΑΕΚ, Άρη στη 2η θέση και τον ΠΑΟ στην... 8η!.

Η 7η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με μεγάλες νίκες ΟΦΗ και Αστέρα στις έδρες Πανσερραϊκού και Athens Kallitheas.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4ozc3udcikh)
Κλείσιμο



Το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο, ωστόσο στη γενικότερη οικονομία του πρωταθλήματος, αυτός που είναι χαμένος είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι μετά από 7 αγώνες έχουν 2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και είναι στο -7 από την κορυφή, έχοντας μηδέν γκολ σε τρία ντέρμπι (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό).

Οι γηπεδούχοι πάντως στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά την πιο μεγάλη την έχασε ο Ελ Κααμπί (ο Ίνγκασον έδιωξε πάνω στη γραμμή).

Στο δεύτερο ο Ολυμπιακός ισορρόπησε, όσο περνούσε η ώρα πατούσε καλύτερα και ήταν αυτός που είχε τις πιο σημαντικές στιγμές, αλλά το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε...

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2
Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 288 λεπτά χωρίς γκολ, σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα έπρεπε να βρισκόταν πίσω στο σκορ, αλλά ο Λεβαδειακός δεν πίστεψε ότι μπορούσε να τον νικήσει και στο τέλος έχασε ένα ματς στο οποίο αν μη τι άλλο δεν ήταν χειρότερος.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Οι πρωταθλητές με 10 αλλαγές στη σύνθεση τους συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στην Στεάουα ήταν κάκιστοι, με τον Λεβαδειακό όσο περνά η ώρα να βγαίνει πιο συχνά μπροστά και να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Ζίνι στο 40'. Οι αλλαγές του Λουτσέσκου αρχικά δεν πρόσφεραν τίποτα στον ΠΑΟΚ με τον Μπάλτσι στο 70' να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι. Οι Βοιωτοί συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες κι ο νόμος του ποδοσφαίρου τους τιμώρησε. Στο 86' ο Καμαρά με κεφαλιά (όπως στο Περιστέρι) έκανε το 0-1 και στο 90'+2' ο Σβαμπ με πέναλτι το 0-2.

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-3
Ματσάρα στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν πέντε γκολ και να δημιουργούν κι άλλες ευκαιρίες...

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυοπα.

Ο ΟΦΗ αιφνιδίασε και προηγήθηκε 0-2 με τα γκολ των Μπρεσάν (8'), Νους (26'), αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν πριν κλείσει το ημίχρονο με τους Μπετανκόρ (28'), Φάρες.

Οι Κρητικοί συνήλθαν στο Β' ημίχρονο, όπου έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη για να φτάσουμε στο 89' όταν ο Ουαγκέ ανέτρεψε τον Νους και ο Φούντας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Athens Kallithea – Asteras Aktor 1-3

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4ov7k7sraih)


Ούτε σήμερα η Athens Kallithea δεν μπόρεσε να κάνει σεφτέ στις νίκες, αλλά το έκανε ο Κλοντ Μακελέ που πανηγύρισε την πρώτη του νίκη από τη στιγμή που ανέλαβε τον Αστέρα.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 19' με τον Μπαρτόλο και στο 28' ο ίδιος παίκτης κέρδισε την αποβολή του Μουτίνιο.

Κι ενώ ο Αστέρας ήλεγχε τον αγώνα, το άτσαλο μαρκάρισμα του Ντελί στον Βασιλόγιαννη έφερε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τζιάνι για το 1-1 πριν το ημίχρονο.

Ο Μακελελέ στο 60' έριξε στο ματς τον Μακέντα και στο 72' ο Μπιλέ (επίσης αλλαγή) σέρβιρε στον Καλτσά για το 1-2 με τον Μακέντα στο 77' να επιστρέφει με γκολ στη Super League 1, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.


Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-0

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4o3lr2o4je1)


Στο βροχερό Αγρίνιο ο Παναιτωλικός ύψωσε τεράστιο Stop στην ΑΕΚ, προκαλώντας δεύτερη ζημιά σε διεκδικητή τίτλου μετά το 0-0 στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.

Η Ένωση στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη και φωνάζει για πέναλτι στο 25', αλλά στο Β' ημίχρονο η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με τον Παναιτωλικό να βρίσκει το γκολ στο 73' με τον Λουίζ... Κι όσο κι αν πίεσαν οι φιλοξενούμενοι το τελικό σκορ δεν άλλαξε με τα καναρίνια να σκαρφαλώνουν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Άρης - Λαμία 2-0

Άρης - Λαμία: 2-0 (MD 7, 05/10/2024)


Ο εντυπωσιακός Άρης πανηγύρισε την 3η συνεχόμενη νίκη του καθώς μετά τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ νίκησε πολύ άνετα τη Λαμία με 2-0 και έπιασε την ΑΕΚ στην κορυφή (κάτι που συμβαίνει μετά από πολλά χρόνια).


Ο Άρης προηγήθηκε μόλις στο 4' με τον Μορόν δημιουργούσε όποτε ήθελε φάσεις στην αντίπαλη εστία και κλείδωσε το τρίποντο στο 43' με τον Ισπανό (έφτασε ήδη τα 6 γκολ).

Η Λαμία (ο Βόκολος στην επιστροφή του έχει πολύ δύσκολο έργο) δεν απείλησε ποτέ και το φινάλε βρήκε τους κιτρινόμαυρους να πανηγυρίζουν...

Ατρόμητος - Βόλος 1-2

Ατρόμητος - Βόλος: 1-2 (MD7, 05/10/2024)


Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Ατρόμητο και δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα (εκτός έδρας και οι δύο!) για τον Βόλο που έκανε μια σπουδαία ανατροπή στο Β' ημίχρονο.


Ο Ατρόμητος ήταν κυρίαρχος, προηγήθηκε στο 41' ,ε τον Γιουμπιτάνα, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπρόρσον αποβλήθηκε μέσω VAR για σκληρό φάουλ.

Έτσι ο Βόλος στο Β' ημίχρονο μέσα σ' ένα τρίλεπτο έφερε τα πάνω κάτω (66' Γκλάβτσιτς, 68' Κοσζτα) και άντεξε μέχρι το φινάλε.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
Ατρόμητος – Βόλος 1-2
Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-0
Αρης – Λαμία 2-0

Κυριακή 6 Οκτωβρίου
Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-3
Athens Kallithea – Asteras Aktor 1-3
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0

Η βαθμολογία
1. ΠΑΟΚ 13
2.Αρης 14
3.ΑΕΚ 14

4. Ολυμπιακός 14
5. Παναιτωλικός 11
6. ΟΦΗ 11
7. Asteras Aktor 9
8. Παναθηναϊκός 9
9.Ατρόμητος 8
10. Βόλος 7
11.Αthens Kallithea 5
12. Λαμία 5
13. Λεβαδειακός 4
14.Πανσερραϊκός 4

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8η)
Σάββατο 19 Οκτωβρίου
Βόλος – Πανσερραϊκός (5μμ)
Ατρόμητος – Παναιτωλικός (8μμ)
Λαμία – Asteras Aktor (8.30μμ)

Κυριακή 20 Οκτωβρίου
Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (4μμ)
ΟΦΗ- Παναθηναϊκός (6μμ)
Αρης – Athens Kallithea (8μμ)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (8.30μμ)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης