Παραιτήθηκε από τον Λεβαδειακό ο Παπαδόπουλος - «Εγώ είμαι ο βασικός υπεύθυνος που δεν έχει ακόμη νίκη η ομάδα»

Παραιτήθηκε από τον Λεβαδειακό ο Παπαδόπουλος - «Εγώ είμαι ο βασικός υπεύθυνος που δεν έχει ακόμη νίκη η ομάδα»

Ο προπονητής του Λεβαδειακού μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ υπέβαλε την παραίτησή του και μένει να γίνει δεκτή από τη διοίκηση

6332855
Ο Λεβαδειακός ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ και η διακοπή του Οκτωβρίου για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων τον βρίσκει στην προτελευταία θέση, με τέσσερις βαθμούς, χωρίς ακόμα να έχει πανηγυρίσει νίκη.

Ο τεχνικός των Βοιωτών στις δηλώσεις του μετά το ματς με τους Θεσσαλονικείς χαρακτήρισε τον εαυτό του ως βασικό υπεύθυνο, τόνισε τρεις φορές πως κάτι πρέπει να αλλάξει. Μετά τις δηλώσεις υπέβαλε την παραίτησή του στην διοίκηση και απομένει να δούμε την απόφασή της. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μερικές φορές όταν τελειώνει το παιχνίδι, δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις και τι να κάνεις. Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται και όταν τελειώνει το παιχνίδι και δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις. Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν έχει ακόμα πάρει τη νίκη. Βασικός υπεύθυνος είμαι εγώ και θα σκεφτώ, για να πάρω τις αποφάσεις μου, που θα έχουν να κάνουν για το καλό της ομάδας.

Θα σκεφτώ τις επόμενες κινήσεις μου και ίσως πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα, το οποίο πρέπει να αποφασίσω εγώ. Σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει, για να καταφέρει η ομάδα να πάρει επιτέλους τη νίκη.

Κλείσιμο
Στο παιχνίδι, πάλι χάσαμε πέναλτι και δεν μπορούσαμε να μπούμε μπροστά στο σκορ. Το ξανά λέω κάτι πρέπει να αλλάξει. Είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον της ομάδας και ποτέ το εγώ μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική έρευνα: Από τον Ανδρέα, μέχρι σήμερα - Οι 8 μάχες για τη διαδοχή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Ένας νεκρός και 10 τραυματίες από επίθεση ενόπλου σε σταθμό λεωφορείων στο Ισραήλ - Δείτε βίντεο

Βίκτορ Όρμπαν: «Θα στείλουμε τους μετανάστες στις Βρυξέλλες, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης