Nations League, Εθνική Ελλάδος: Αναμονή στην Αγγλία για Κέιν ενόψει «γαλανόλευκης»

Ο Χάρι Κέιν ολοκλήρωσε με ενοχλήσεις την αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην Άιντραχτ και η συμμετοχή του απέναντι στην Ελλάδα για την 3η αγωνιστική του Nations League δεν μοιάζει 100% σίγουρη

Σε μεγάλο κάζο υπέπεσε η Μπάγερν απέναντι στην Άιντραχτ. Παρότι οι Βαυαροί βρήκαν δύο φορές μέσα στο παιχνίδι προβάδισμα δύο τερμάτων, τελικά τα θαλάσσωσαν, με αποτέλεσμα οι «αετοί» να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις του αγώνα για το τελικό 3-3.

Πέρα από την απώλεια των δύο βαθμών, ο Κομπανί είδε και τους Χάρι Κέιν και Νταγιό Ουπαμεκανό να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με ενοχλήσεις. Ο Άγγλος φορ που βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για την αναμέτρηση απέναντι στην Ελλάδα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Κέιν δεν έχει αποκομίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ωστόσο η συμμετοχή του απέναντι στην Ελλάδα στις 10/10 δεν κρίνεται 100% σίγουρη ακόμα. Ο Κομπανί από την άλλη τόνισε πως στο στρατόπεδο της Μπάγερν ευελπιστούν να μην είναι κάτι σοβαρό και πως τη δεδομένη στιγμή το μόνο που μπορούν να κάνουν οι Βαυαροί είναι να περιμένουν τις εξετάσεις.

«Είναι νωρίς για να πούμε τι έχει ο Κέιν. Ελπίζουμε να μην είναι τίποτα σοβαρό. Το ίδιο ισχύει και για τον Ουπαμεκανό. Εάν δεν έχουν κάτι σοβαρό, τότε είναι ένα καλό σημάδι για το τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στη σεζόν. Σίγουρα πρέπει να έχουμε τους πάντες σε καλή κατάσταση, Ελπίζουμε να μην έχουν κάτι σοβαρό», τόνισε ο Βέλγος τεχνικός της Μπάγερν.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Από το «Μαύρο Σάββατο» της 7ης Οκτωβρίου στα τέσσερα ανοιχτά μέτωπα του Ισραήλ έναν χρόνο μετά


«Ο Θεός να σώζει τον Τσάρο»: Οι πρώτες ευχές στον Βλαντιμίρ Πούτιν για τα 72α γενέθλιά του

Η Χεζμπολάχ χτύπησε εστιατόριο στην Χάιφα, νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr