Εθνική Ελλάδας: Ο Γιαννούλης σε ρόλο... influencer- Βίντεο

Ο Έλληνας διεθνής πήρε το κινητό και υποδέχτηκε τους συμπαίκτες του, κάνοντας τους τις κατάλληλες ερωτήσεις

Το κλίμα στην Εθνική μας όμαδα είναι κάθε φορά και καλύτερο... ειδικά μετά τα δύο θετικά αποτελέσματα που πέτυχαν απέναντι σε Φινλανδία και Ιρλανδία τον προήγουμενο μήνα.  

Το σύνολο των παικτών δείχνει να έχει γίνει μία παρέα και πειράζουν ο ένας τον άλλον συνέχεια. Αυτή την φορά ο Δημήτρης Γιαννούλης άφησε λίγο στην άκρη τον ρόλο του ποδοσφαιριστή και «άρπαξε» το κινητό για να κάνει ρεπορτάζ κατά την άφιξη των συμπαικτών του. 



Ξεκινάει με την φράση: «Πάμε να δούμε ποιοι έχουν έρθει», δείχνοντας στην συνέχεια τον Πέτρο Μάνταλο, τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και τον Λάζαρο Ρότα, ο οποίος τον ρωτάει χιουμοριστικά: «inflencer;». Ο Γιαννούλης, ο οποίος είχε πάρει τον ρόλο του πολύ σοβαρά απάντησε: « Ναι το γύρισα, δεν είδα πολλά από την μπάλα οπότε...».

Έπειτα συναντάει τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος είναι λιγομίλητος, αλλά και τους Χρήστο Μανδά, Γιώργο Μασούρα, Δημήτρη Κουρμπέλη, Κωνσταντίνο Τζολάκη, Τάσο Μπακασέτα και τους άλλους συμπαίκτες του, οι οποίοι δείχνουν γεμάτοι όρεξη και αισιοδοξια για τα δύο παιχνίδια της εβδομάδας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλείται να αντιμετωπίσει την Αγγλία στο Wembley την Πέμπτη 10/10 και την Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή 13/10.

Από την αποστολή απουσιάζει μόνο ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στον χθεσινό αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό, μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στον προσαγωγό. Μάλιστα, μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε σήμερα το πρωί δημοσιεύτηκε ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ειδήσεις σήμερα:

Τελικά αποτελέσματα στο ΠΑΣΟΚ: Πρώτος ο Ανδρουλάκης με 29,64% - Δεύτερος ο Δούκας με 21,41%, τρίτος ο Γερουλάνος με 21,12%

Βίντεο: 20χρονος YouTuber διέλυσε McLaren $200.000 σε live streaming - Κοίταζε το κινητό του ενώ οδηγούσε υπό βροχή

Η Χεζμπολάχ χτύπησε εστιατόριο στην Χάιφα, νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr