Μακελελέ: Το Footmercato αποκαλύπτει ότι η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης του επέβαλε παίκτες και σύστημα

Το γαλλικό μέσο κάνει ειδική αναφορά στην απόλυση του Γάλλου, δίνοντας την δική του διάσταση στην λήξη συνεργασίας των δύο πλευρών

Η ξαφνική απόφαση του «διαζυγίου» του Αστέρα Τρίπολης με τον Κλοντ Μακελελέ προκάλεσε σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Το γαλλικό «Footmercato» κάνει ειδική αναφορά στην απόλυση του Γάλλου, δίνοντας την δική του διάσταση στην λήξη συνεργασίας των δύο πλευρών. Το μέσο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι Αρκάδες δεν άφηναν τον έμπειρο προπονητή να κάνει αυτά που θέλει!



«Ο πρώην Γάλλος διεθνής, που είχε υπογράψει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν με τον Αστέρα, αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του λιγότερο από έναν μήνα μετά την άφιξή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι επιλογές που επέβαλλε η διοίκηση, αναφορικά με το σύστημα και τους παίκτες, έκανε αδύνατο γι’ αυτόν να κάνει τη δουλειά του.



Αν κατάφερνε να επιβάλλει τις δικές του επιλογές στο τελευταίο ματς (συγκεκριμένα με το να χρησιμοποιήσει τον νεαρό Νταρνέλ Ερίκ Μπιλέ που έδωσε μια ασίστ), ήξερε ότι δεν μπορούσε να το κάνει στη συνέχεια.

Γι’ αυτό αν και είναι ευγνώμων στην ελληνική ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία, ο Κλοντ Μακελελέ θα επιστρέψει στη Γαλλία τις επόμενες μέρες για να αναζητήσει μια νέα πρόκληση» τονίζει χαρακτηριστικά το άρθρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυκλοφοριακό στην Αθήνα: Τρία νέα έργα για να ξεμπλοκάρει η λεωφόρος Κηφισού

Σφαγή της Χαμάς: Συγκλονίζει η Βλάντα με το κόκκινο σάλι που επέζησε - «Έμεινα ζωντανή για την κόρη μου»

Τζον Κατσιματίδης: Ο γιος του δισεκατομμυριούχου παντρεύτηκε την αγαπημένη του στη Νέα Υόρκη - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr