Έρικ Τεν Χαγκ: Γνωστή αλυσίδα πίτσας τρολάρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ολλανδό προπονητή

Αυτή τη φορά η «καζούρα» πήγε ένα βήμα παραπέρα - Φωτογραφία του Ολλανδού προπονητή αναρτήθηκε έξω από το «Ολντ Τράφορντ» με το σλόγκαν «Ζητείται προσωπικό. Όχι εσύ Έρικ»!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν περνάει... και την καλύτερη περίοδο της, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να βρίσκεται για μία ακόμη φορά πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου.



Οι κόκκινοι διάβολοι έχουν κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην Premier League τα τελευταία 35 χρόνια και το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά βαρύ για τον 54χρονο προπονητή. Όλη αυτή η κατάσταση έχει γίνει η αφορμή για διάφορες χιουμοριστικές αναρτήσεις, όπως αυτή της  γνωστής αλυσίδας πίτσας στο Ηνωμένο Βασίλειο.



Η συγκεκριμένη αλυσίδα χρησιμοποιεί συχνά τον Τεν Χαγκ στις αναρτήσεις της, αλλά αυτή τη φορά το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα, πόσταρε  μια φωτογραφία έξω από το «Ολντ Τράφορντ», στην οποία απεικονίζει ένα φορτηγό και πάνω του μια τηλεόραση που εμφανίζει το πρόσωπο του Τεν Χαγκ και το μήνυμα: «Ζητείται προσωπικό, όχι εσύ Έρικ».

Δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς στη λεζάντα του post πρόσθεσε (με... βρετανικό χιούμορ): «Χρειάζεσαι τους σωστούς ανθρώπους για τις κορυφαίες δουλειές».

Ειδήσεις σήμερα:

Κυκλοφοριακό στην Αθήνα: Τρία νέα έργα για να ξεμπλοκάρει η λεωφόρος Κηφισού

Σφαγή της Χαμάς: Συγκλονίζει η Βλάντα με το κόκκινο σάλι που επέζησε - «Έμεινα ζωντανή για την κόρη μου»

Τζον Κατσιματίδης: Ο γιος του δισεκατομμυριούχου παντρεύτηκε την αγαπημένη του στη Νέα Υόρκη - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr