Ο Κέβιν Ντουράντ, ο Τράβις Κέλσι και ο ηθοποιός Ρομπ Μακέλενεϊ επενδύουν στην αθλητική φίρμα «Homage»

Ο Κέβιν Ντουράντ, ο Τράβις Κέλσι και ο ηθοποιός Ρομπ Μακέλενεϊ επενδύουν στην αθλητική φίρμα «Homage»

Ο άσος του NBA, ο πρωταθλητής του NFL, μαζί με τον ηθοποποιό και συνιδιοκτήτη της Ρέξαμ, προστέθηκαν στους διάσημους επενδυτές της εταιρίας Homage

durant_suns
Ο Κέβιν Ντουράντ επεκτείνει ξανά το επενδυτικό του χαρτοφυλάκιο. Αυτή τη φορά, ο άσσος των Φοίνιξ Σανς ενώθηκε με τον πρωταθλητή του NFL με τη φανέλα των «Kansas City Chiefs», Τράβις Κέλσι και τον ηθοποιό Ρομπ ΜακΕλενεϊ, συνιδιοκτήτη (μαζί με τον επίσης ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς)της ουαλικής Ρέξαμ.

Οι τρεις τους συμμετέχουνν σε νέα επενδυτική κίνηση της vintage φίρμας ρούχων «Homage», χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το ποσό που συγκεντρώθηκε .



Κλείσιμο
Οι αθλητές επένδυσαν στην εταιρεία μέσω των αντίστοιχων επενδυτικών τους εταιρειών, της 35V και της «Winnie Capital», ενώ ο Μακέλενεϊ επένδυσε μέσω της εταιρείας του «More Better Ventures», ενώ στη Homage έχουν εμπλακεί και άλλα επενδυτικά σχήματα (όπως το Haslam Sports Group, ιδιοκτήτρια εταιρία των Cleveland Browns του NFL και της Columbus Crew του MLS, καθώς και ο συνιδρυτής του The Athletic, Adam Hansmann).


Η Homage είναι επίσημος συνεργάτης του NFL, NBA, WNBA και MLB, καθώς και αμερικανικών πανεπιστημίων. Η εταιρεία με την υλική και ηθική υποστήριξη των νέων... συμπαικτών της, θα χρησιμοποιήσει το κεφάλαιο που συγκέντρωσε για να κλείσει νέες συμφωνίες, να επεκτείνει τις παραγωγικές της δυνατότητες, να προσθέσει προσωπικό και να αναπτύξει την τεχνολογική και την εμπορική της υποδομή.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Τι ποσοστά πήραν οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ ανά περιφέρεια

Τζον Κατσιματίδης: Ο γιος του δισεκατομμυριούχου παντρεύτηκε την αγαπημένη του στη Νέα Υόρκη - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μητσοτάκης: Με την Αττική Οδό συμπληρώθηκε μια «11άδα» αποκρατικοποιήσεων από τις εκλογές του 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης