Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έκτακτη σύσκεψη την Τρίτη για το «διαζύγιο» με τον Τεν Χαγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έκτακτη σύσκεψη την Τρίτη για το «διαζύγιο» με τον Τεν Χαγκ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Guardian», ο συνιδιοκτήτης της Γιουνάιτεντ Τζίμ Ράτκλιφ έχει αποφασίσει πλέον να προχωρήσει το «διαζύγιο» με τον Ολλανδό τεχνικό

28766426
Η νέα απώλεια βαθμών (0-0 με την Άστον Βίλα στο Villa Park) και η κάκιστη εκκίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League, φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων», με τον Έρικ Τεν Χαγκ να πλησιάζει πλέον προς την πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Guardian», ο συνιδιοκτήτης της Γιουνάιτεντ Τζίμ Ράτκλιφ έχει αποφασίσει πλέον να προχωρήσει το «διαζύγιο» με τον Ολλανδό τεχνικό.

Μάλιστα έχει προγραμματιστεί έκτακτη σύσκεψη την Τρίτη (8/10) στο Λονδίνο ανάμεσα σ’ όλα στα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και τους μετόχους για να οριστικοποιηθεί η όλη διαδικασία.

Σε πρώτη φάση ο Ράτκλιφ έχει αποφασίσει να δοθεί το «τιμόνι» της ομάδας στον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος έχει ενταχθεί ήδη εδώ και λίγες εβδομάδες στο προπονητικό τιμ της Γιουνάιτεντ, αναζητώντας με μεγαλύτερη ηρεμία τη διάδοχη κατάσταση.


Ειδήσεις σήμερα:


Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Τι ποσοστά πήραν οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ ανά περιφέρεια

Τζον Κατσιματίδης: Ο γιος του δισεκατομμυριούχου παντρεύτηκε την αγαπημένη του στη Νέα Υόρκη - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μητσοτάκης: Με την Αττική Οδό συμπληρώθηκε μια «11άδα» αποκρατικοποιήσεων από τις εκλογές του 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης