Λεβαδειακός: Παραμένει ο Νίκος Παπαδόπουλος - Δεν έγινε δεκτή η παραίτησή του

Λεβαδειακός: Παραμένει ο Νίκος Παπαδόπουλος - Δεν έγινε δεκτή η παραίτησή του

Ο 53χρονος προπονητής που είχε παραιτηθεί μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ δέχθηκε να παραμείνει και να παλέψει με την ομάδα στην συνέχεια του πρωταθλήματος

6332936
Στον Λεβαδειακό θα παραμείνει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής μετά το τέλος της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, που βρήκε την ομάδα του να χάνει με 2-0, αποφάσισε να παραιτηθεί, αφού πρώτα μιλώντας στην κάμερα της NOVA είχε αναφέρει: «Βασικός υπεύθυνος είμαι εγώ και θα σκεφτώ, για να πάρω τις αποφάσεις μου, που θα έχουν να κάνουν για το καλό της ομάδας.

Θα σκεφτώ τις επόμενες κινήσεις μου και ίσως πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα, το οποίο πρέπει να αποφασίσω εγώ. Σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει, για να καταφέρει η ομάδα να πάρει επιτέλους τη νίκη».

Μια παραίτηση που τελικά δεν έγινε δεκτή, καθώς οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί με στόχο να αλλάξουν το κλίμα και κυρίως την εικόνα της ομάδας και μετά την διακοπή να έρθουν και οι νίκες και τα θετικά αποτελέσματα. Η αλλαγή της απόφασης είχε να κάνει και με το ότι η διοίκηση του Λεβαδειακού έδειξε πως στηρίζει τον 53χρονο προπονητή. Έτσι δεν τίθεται θέμα αλλαγή προπονητή στους Βοιωτούς που συνεχίζουν με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο.

Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Τι ποσοστά πήραν οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ ανά περιφέρεια

Τζον Κατσιματίδης: Ο γιος του δισεκατομμυριούχου παντρεύτηκε την αγαπημένη του στη Νέα Υόρκη - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μητσοτάκης: Με την Αττική Οδό συμπληρώθηκε μια «11άδα» αποκρατικοποιήσεων από τις εκλογές του 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης