Αγγλία: Νοκ άουτ για την αναμέτρηση με Ελλάδα οι Μέινου, Γκιμπς-Γουάιτ και Κόνσα

Ο συναγερμός με τον Χάρι Κέιν έληξε, όμως ο Λι Κάρσλεϊ δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς απέναντι στην Ελλάδα τους Κόμπι Μέινου, Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ και Έζρι Κόνσα.

Τρεις αποχωρήσεις από τις κλήσεις της εθνικής Αγγλίας, λίγες μέρες πριν τη «μάχη» απέναντι στην Ελλάδα για το Nations League (10/10). Ο Χάρι Κέιν δεν έχει κάτι σοβαρό και θα βρίσκεται στη διάθεση του Λι Κάρσλεϊ, ωστόσο το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για τους Κόμπι Μέινου, Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ και Έζρι Κόνσα που αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών την τελευταία στιγμή και τέθηκαν νοκ-άουτ.

Εκ των τριών, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείται η πιο «ηχηρή» απουσία για τα Τρία Λιοντάρια. Ο Μέινου ήταν βασικό γρανάζι της εθνικής Αγγλίας στην πορεία της προς τον τελικό του EURO 2024 και βρισκόταν ψηλά στην ιεραρχεία και του Κάρσλεϊ. Όπως γνωστοποίησε η FA, παρά τις τρεις απουσίες, δεν αναμένεται να κληθούν άλλοι ποδοσφαιριστές για τα δύο παιχνίδι των Τριών Λιονταριών απέναντι σε Ελλάδα και Φινλανδία.

Πηγή:gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Εκκένωση του παραλιακού μετώπου του Λιβάνου ζητούν οι IDF - Μπαράζ ρουκετών από την Υεμένη στο κεντρικό Ισραήλ

ΠΑΣΟΚ, η μάχη του β΄ γύρου: Ψάχνει συμμάχους ο Δούκας, ανοίγματα στους άλλους υποψηφίους και από Ανδρουλάκη

Κιάνου Ριβς: Έκανε ντεμπούτο ως οδηγός αγώνων στην Ινδιανάπολη με τον «John Wick» στο καπό - Βίντεο και φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr