Μπαρτζώκας: «Δείχνουμε ότι έχουμε φόρμα Φεβρουαρίου, σαν να υπάρχει μια πνευματική και σωματική κόπωση»

Μπαρτζώκας: «Δείχνουμε ότι έχουμε φόρμα Φεβρουαρίου, σαν να υπάρχει μια πνευματική και σωματική κόπωση»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει ότι ο Ολυμπιακός δε βγάζει την απαιτούμενη φρεσκάδα, όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Λαυρίου

6333634

Στην κόπωση που φαίνεται να βγάζει ο Ολυμπιακός στο παρκέ, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη επί του αξιόμαχου Λαυρίου που... πάλεψε για 35 λεπτά στα ίσια, στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα:

«Ήταν δύσκολη η αποστολή μας. Αυτή τη στιγμή δείχνουμε ότι είμαστε σε φόρμα Φεβρουαρίου, σαν να υπάρχει μια κόπωση στην ομάδα. Σαν να υπάρχει μια πνευματική, σωματική κόπωση, έχουμε αργά πόδια. Είμαστε διστακτικοί στις αποφάσεις μας, δεν είμαστε φρέσκοι, όπως θα έπρεπε. Συγχαρητήρια στο Λαύριο, έπαιξε πολύ καλά για τρία δεκάλεπτα, μοιραία με το rotation θα γινόταν αυτό που έγινε. Μου αρέσει να βλέπω το επίπεδο του πρωταθλήματος να ανεβαίνει. Θα έλεγα ότι παίζουμε κατά διαστήματα καλά. Πρέπει να παίζουμε σε πιο πολλά διαστήματα καλά. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ πάνω από το επίπεδο που παίζουμε. Πάντα όταν δεν παίζεις καλά, όλοι αρχίζουν και αμφιβάλουν για τους εαυτούς τους, για τους συμπαίκτες τους, πάντα γίνεται αυτό. Πρέπει να γίνουμε γρήγορα συμπαγείς, γιατί η σεζόν έχει αρχίσει».

Για τους Γουίλιαμς Γκος και Γουόκαπ: «Ο Γουίλιαμς Γκος μας είπε ότι το ισχίο του έχει σφίξει λίγο, αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό. Για τον Τόμας είχαμε πει να τον ξεκουράσουμε λίγο»

Πηγή:gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Εκκένωση του παραλιακού μετώπου του Λιβάνου ζητούν οι IDF - Μπαράζ ρουκετών από την Υεμένη στο κεντρικό Ισραήλ

ΠΑΣΟΚ, η μάχη του β΄ γύρου: Ψάχνει συμμάχους ο Δούκας, ανοίγματα στους άλλους υποψηφίους και από Ανδρουλάκη

Κιάνου Ριβς: Έκανε ντεμπούτο ως οδηγός αγώνων στην Ινδιανάπολη με τον «John Wick» στο καπό - Βίντεο και φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης