Άρης: Παραμένει εκτός ο Βέλεθ, με Λεβαδειακό εκτίει ο Μοντόγια

Άρης: Παραμένει εκτός ο Βέλεθ, με Λεβαδειακό εκτίει ο Μοντόγια

Από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα απουσιάσει ο διεθνής Άλβαρο Σαμόρα, ο οποίος κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα

6331241

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις την Δευτέρα. Ο Άκης Μάντζιος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του που συμπλήρωσαν τέσσερις διαδοχικές νίκες (για Super League και Κύπελλο) μετά και το 2-0 επί της Λαμίας.

Στην προπόνηση που έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο συμμετείχε κανονικά ο Μάρτιν Φρίντεκ που λόγω ίωσης (γαστρεντερίτιδα) απουσίασε από τον αγώνα με το σύλλογο της Φθιώτιδας. Αντίθετα, ο Φραν Βέλεθ συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας.

Από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα απουσιάσει ο διεθνής Άλβαρο Σαμόρα, ο οποίος κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα.

Παράλληλα, ο Μαρτίν Μοντόγια, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (10η Αγωνιστική). Αύριο, Τρίτη, το πρωινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19 στο «Δασυγένειο».

Εν τω μεταξύ, στην κυκλοφορία έχουν ήδη τεθεί τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Athens Kallithea FC (20/10, 20:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 10 μέχρι και 100 ευρώ, όπως ακριβώς ίσχυε και για το ματς που προηγήθηκε κόντρα στη Λαμία.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Εκκένωση του παραλιακού μετώπου του Λιβάνου ζητούν οι IDF - Μπαράζ ρουκετών από την Υεμένη στο κεντρικό Ισραήλ

ΠΑΣΟΚ, η μάχη του β΄ γύρου: Ψάχνει συμμάχους ο Δούκας, ανοίγματα στους άλλους υποψηφίους και από Ανδρουλάκη

Κιάνου Ριβς: Έκανε ντεμπούτο ως οδηγός αγώνων στην Ινδιανάπολη με τον «John Wick» στο καπό - Βίντεο και φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης