Εθνική Ελλάδας: Δίπλα στην ομάδα ο Ιωαννίδης παρά τον τραυματισμό του - Φωτογραφία

Ακόμη και εκτός γηπέδου, η εθνική ομάδα λειτουργεί σαν μια οικογένεια

Δύο μέρες έμειναν για την μεγάλη αναμέτρηση της Ελλάδας απέναντι στην Αγγλία για την 3η αγωνιστική του UEFA Nations League. Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν χθες για την πρώτη προπόνηση στο «Μαζαράκειο». 



Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο μοναδικός απών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, λόγω του τραυματισμού του στο μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό την προηγούμενη Κυριακή. Παρ'όλαυτα ο 23χρονος επιθετικός βρέθηκε δίπλα στους συμπαίκτες του έστω και για λίγο στο τελευταίο γεύμα πριν την αποχώρηση.

Αυτή η κίνηση δείχνει το καλό κλίμα που επικρατεί στο σύνολο της ομάδας και πόσο δεμένοι είναι οι παίκτες μεταξύ τους. Αυτή την ωραία στιγμή γνωστοποίησε η ομάδα στον λογαριασμό της στα social media. 

Η ανάρτηση της Εθνικής ομάδας:

«Η επίσκεψη του Φώτη παρά τον τραυματισμό του, δεν ήταν απλώς μια κίνηση στήριξης προς τους συμπαίκτες του, αλλά μια ένδειξη της βαθιάς ενότητας που χαρακτηρίζει την ομάδα. Με την παρουσία του στο τραπέζι, απέδειξε πως, ακόμη και εκτός γηπέδου, η εθνική ομάδα λειτουργεί σαν μια οικογένεια, όπου ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε βήμα, είτε πρόκειται για αγώνα, είτε για τις δύσκολες στιγμές».

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΦΣΥΝ κατά Κασσελάκη: Θολό το πόθεν έσχες του - Οι γκρίζες ζώνες και οι διαφορές με το excel της Θεσσαλονίκης

Δύο αδέρφια σκότωσαν τον ξάδερφό τους στην Αθήνα, υποστήριξαν ότι τους κακοποιούσε - Δείτε βίντεο του φονικού καβγά

Τα δάκρυα της Τούνη επειδή δεν της επέτρεψαν να επιβιβαστεί σε πτήση για Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr