Ηλιόπουλος μετά την συνάντηση με Γκαγκάτση: Δεν θα ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό χτυπήματα κάτω από τη μέση

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ και πραγματοποίησε δίωρη συνάντηση με τον πρόεδρο Μάκη Γκαγκάτση

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα θέλησε να δώσει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος έπειτα από την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση και βγαίνοντας από τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας τόνισε πως η «Ένωση» δεν θα δεχθεί χτυπήματα κάτω από την μέση.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ επισκέφθηκε σήμερα τον πρόεδρο της ΕΠΟ και είχαν μία συζήτηση που διήρκεσε περίπου δύο ώρες με κεντρικό θέμα τα παράπονα που είχε η «Ένωση» για την διαιτησία. Μετά την λήξη της συνάντησης, ο Μάριος Ηλιόπουλος προχώρησε σε μία λιτή, αλλά γεμάτη νόημα δήλωση:

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Επιζητούμε το ''ευ αγωνίζεσθαι''. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα, κατέστησα σαφές ότι δεν θα δεχτούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση. Η Α.Ε.Κ. είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά. Το προφίλ της ομάδας, αλλά και το δικό μου, δεν μας επιτρέπουν να ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό τέτοιου είδους ενέργειες. Θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας με όλες μας τις δυνάμεις. ... "Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί." ... Ο νοών νοείτω...».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΦΣΥΝ κατά Κασσελάκη: Θολό το πόθεν έσχες του - Οι γκρίζες ζώνες και οι διαφορές με το excel της Θεσσαλονίκης

Δύο αδέρφια σκότωσαν τον ξάδερφό τους στην Αθήνα, υποστήριξαν ότι τους κακοποιούσε - Δείτε βίντεο του φονικού καβγά

Τα δάκρυα της Τούνη επειδή δεν της επέτρεψαν να επιβιβαστεί σε πτήση για Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr