Ροντρίγκο: Η σύντροφός του Μπρούνα Ρότα του βγάζει τα φρύδια και γίνεται... viral

Ροντρίγκο: Η σύντροφός του Μπρούνα Ρότα του βγάζει τα φρύδια και γίνεται... viral

Το βίντεο με την Μπρούνα να βγάζει τα φρύδια του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης έχει περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές μέσα σε πέντε ημέρες μόνο στο TikTok

rodrygo-

Όταν είσαι διεθνής ποδοσφαιριστής όπως ο Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ίσως να περιμένεις ότι η ζωή σου θα είναι γεμάτη αγώνες και σκληρές μάχες στο γήπεδο. Αλλά ο Ροντρίγκο μόλις ανακάλυψε πως υπάρχει μία ακόμα πιο επική μάχη: η αποτρίχωση των φρυδιών!

@brunarotta_

mt fofinho com o olho cheio de lagrima 🤏🏼

♬ som original - Bruna Rotta

Στο viral βίντεο που ανέβασε η κοπέλα του, Μπρούνα Ρότα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής φαίνεται να έρχεται αντιμέτωπος με τον απόλυτο εχθρό κάθε άντρα: το τσιμπιδάκι. Και όχι, δεν πρόκειται για απλή υπόθεση!

Με δάκρυα στα μάτια, ο Ροντρίγκο, που κανονικά παλεύει με αντιπάλους αμυντικούς και τάκλιν, τώρα παλεύει για να επιβιώσει από το… τράβηγμα των τριχών!

Η Μπρούνα, influencer με πάνω από 2 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok, φρόντισε να απαθανατίσει την όλη σκηνή, γράφοντας: «Ένας άντρας που αντιμετωπίζει την επική μάχη της αποτρίχωσης φρυδιών», συνοδεύοντας το σχόλιο με ένα ειρωνικό χαμόγελο.

Το βίντεο, που έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές σε μόλις πέντε ημέρες, φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις, κυρίως λόγω του Ροντρίγκο που, όπως είπε και η Μπρούνα, «είναι πολύ γλυκός με τα μάτια γεμάτα δάκρυα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης