Απίστευτος τραυματισμός του Άξελ Τουανζέμπε της Ίπσουιτς - Κινδύνεψε να χάσει τον αντίχειρά του ενώ έπλενε ποτήρια

Απίστευτος τραυματισμός του Άξελ Τουανζέμπε της Ίπσουιτς - Κινδύνεψε να χάσει τον αντίχειρά του ενώ έπλενε ποτήρια

Η Ίπσουιτς έμεινε χωρίς έναν από τους βασικούς αμυντικούς της, καθώς αυτός κατάφερε να τραυματιστεί μέσα στο ίδιο του το σπίτι

24226505

Χιαστοί, θλάσεις, μηνίσκοι στερούν συχνά τους ποδοσφαιριστές από τις ομάδες τους για μεγάλο ή μικρό διάστημα. 

O Άξελ Τουανζέμπε όμως αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα, αφού τραυματίστηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι...

Ο αμυντικός της Ίπσουιτς υπέστη σοβαρό τραυματισμό την περασμένη εβδομάδα και παραλίγο να χάσει τον αντίχειρά του σε ένα ατύχημα ενώ έπλενε πιάτα. Αφού τελείωσε με τα πιάτα ξεκίνησε με τα ποτήρια και ένα από αυτά έσπασε και του προκάλεσε βαθύ σκίσιμο στον αντίχειρα! 

Ο προπονητής της ομάδας, Κίραν ΜακΚένα, επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να χάσει την αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ. «Έχει υποστεί τραυματισμό στο χέρι. Έχει γίνει επέμβαση και θα λείψει για κάποιο διάστημα. Δεν θα είναι απλώς μερικές εβδομάδες, πιθανότατα περισσότερο. Υπάρχουν ακόμα συζητήσεις με τους ειδικούς», δήλωσε ο ΜακΚένα.

Ο Τουανζέμπε έχει καθιερωθεί στην βασική 11αδα της Ίπσουιτς από την άνοδό της στην Premier League, ξεκινώντας και στις έξι αναμετρήσεις της ομάδας μέχρι την απουσία του από τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ. Ο 26χρονος αμυντικός είναι σημαντική απώλεια για το αγγλικό σύνολο, δεδομένου του καλού του ξεκινήματος στη φετινή σεζόν στην Premier League.

Κλείσιμο

Ο 26χρονος αμυντικός δεν είναι ο πρώτος παίκτης που τραυματίζεται εκτός γηπέδου. Ο τερματοφύλακας Ρίτσαρντ Ράιτ τραυματίστηκε στον αστράγαλο προσπαθώντας να βάλει βαλίτσες στη σοφίτα ενώ ο πρώην διεθνής Αργεντινός Έβερ Μπανέγκα χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο του μετά από ένα ατύχημα ενώ φούλαρε το αυτοκίνητό του με βενζίνη.

Η κατάσταση του Τουανζέμπε παρακολουθείται στενά, και οι φίλαθλοι της Ίπσουιτς εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση: Το Ισραήλ έχει το momentum για να πολεμήσει με όλους τους εχθρούς του - Ο ρόλος Τουρκίας και Ρωσίας

Η Οδύσσεια δύο παιδιών ανάμεσα στη μάνα Playmate και τον πατέρα κροίσο

Κοινό Πάσχα κάθε χρόνο για Ορθόδοξους και Καθολικούς, κοντά σε συμφωνία οι δύο Εκκλησίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης