Ο Μέσι αποθεώνει Ινιέστα: «Απόλαυσα μαζί σου τη μαγεία, είσαι φαινόμενο»

Ο Μέσι αποθεώνει Ινιέστα: «Απόλαυσα μαζί σου τη μαγεία, είσαι φαινόμενο»

Με μια ανάρτηση στα social media ο Λιονέλ Μέσι αποθέωσε τον Αντρές Ινιέστα μετά την απόφαση του Ισπανού να «κρεμάσει» τα παπούτσια του

arthrou-messi-iniesta

Μετά από μια εξαιρετική καριέρα που διήρκεσε πάνω από δύο δεκαετίες, ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο, κλείνοντας ένα κεφάλαιο που επηρέασε βαθιά το άθλημα παγκοσμίως.

Στα 40 του χρόνια, ο Ισπανός μάγος της μπάλας αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, αφήνοντας πίσω του μια πλούσια κληρονομιά που αναγνωρίζεται από όλους, συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ο Ινιέστα υπήρξε βασικό στέλεχος της Μπαρτσελόνα για 13 χρόνια, σχηματίζοντας μαζί με τον Λιονέλ Μέσι ένα από τα πιο φονικά δίδυμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Οι δύο τους, πλαισιωμένοι από άλλους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, σάρωσαν τίτλους, με αποκορύφωμα την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Η ανακοίνωση του Ινιέστα έγινε μέσω ενός συγκινητικού βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αποχαιρέτησε το άθλημα που τον ανέδειξε ως έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Η είδηση της αποχώρησής του προκάλεσε συγκίνηση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ενώ πολλοί πρώην συμπαίκτες και φίλοι του έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με τα δικά τους μηνύματα.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα στον άλλοτε συνεργάτη του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αργεντινός σταρ, με τον οποίο ο Ινιέστα μοιράστηκε αμέτρητες στιγμές δόξας, εξέφρασε τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη του.

Ο «pulga» είπε το δικό του «αντίο» στον Ινιέστα και τόνισε πως θα λείψει στο ποδόσφαιρο η ποιότητα του, καθώς πρόσθεσε πως ήταν ένας εκ των κορυφαίων συμπαικτών που είχε στην καριέρα του.

«Ένας από τους συμπαίκτες με την περισσότερη μαγεία και ένας από αυτούς που απόλαυσα περισσότερο να παίζω στο πλάι του. Θα λείψεις από το ποδόσφαιρο και όλους μας. Εύχομαι τα καλύτερα, είσαι φαινόμενο», έγραψε ο Μέσι στην ανάρτηση που έκανε.

Ειδήσεις σήμερα:

H Χαμάς θα αναγεννηθεί σαν φοίνικας από τις στάχτες της, λέει ηγέτης της ισλαμιστικής οργάνωσης

Δούκας: Το αίτημα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ είναι πανίσχυρο, θα στήριζα Γερουλάνο αν ήταν στον β' γύρο

Κοινό Πάσχα κάθε χρόνο για Ορθόδοξους και Καθολικούς, κοντά σε συμφωνία οι δύο Εκκλησίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης