Χάαλαντ: Ψάχνει βίλα στα περίχωρα του Μάντσεστερ για να μετακομίσει – Η έπαυλη των 4,2 εκατ. ευρώ που είδε με την σύντροφό του Ιζαμπέλ Γιοχάνσεν

Χάαλαντ: Ψάχνει βίλα στα περίχωρα του Μάντσεστερ για να μετακομίσει – Η έπαυλη των 4,2 εκατ. ευρώ που είδε με την σύντροφό του Ιζαμπέλ Γιοχάνσεν

Το ακίνητο, που ανήκει σε έναν παίκτη της Premier League, διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, γυμναστήριο, πισίνα, σάουνα και απέχει μόλις πέντε λεπτά από το σπίτι του φίλου του Χάαλαντ, Τζακ Γκρίλις

28736950

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ φαίνεται να ριζώνει στο Ηνωμένο Βασίλειο προς τέρψη των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι, αφού εθεάθη να βλέπει ένα σπίτι αξίας 4,2 εκατ, ευρώ που βρίσκεται προς πώληση.

Ο επιθετικός της Σίτι και η Ιζαμπέλ Χάουγκσενγκ Γιοχάνσεν εθεάθησαν να συνομιλούν στο δρόμο με έναν μεσίτη καθώς εξερευνούσαν την εντυπωσιακή έπαυλη στο Τσέσαϊρ, περίπου 40 χλμ. από το Μάντσεστερ.

Το ακίνητο - το οποίο πωλείται από ποδοσφαιριστή της Premier League - διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και έξι αίθουσες υποδοχής, μαζί με το δικό του γυμναστήριο, πισίνα και ατμόλουτρο και σάουνα.

Και η μοντέρνα έπαυλη, που χτίστηκε το 2017, απέχει μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι του κολλητού του Χάαλαντ και ακραίου επιθετικού της Σίτι, Τζακ Γκρίλις.

Ο Χάαλαντ ζει επί του παρόντος σε μια νοικιασμένη έπαυλη στο Alderley Edge, η οποία θεωρείται ότι ανήκει στην επιχειρηματική οικογένεια Καμάνι.

Το γεγονός όμως ότι επιδιώκει να προσθέσει στο ήδη εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων του μια ακόμη έπαυλη τροφοδοτεί την ελπίδα των οπαδών ότι ο Νορβηγός επιθετικός σκοπεύει να παρατείνει την παραμονή του στο Etihad παρά το ενδιαφέρον των ισπανικών συλλόγων Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Κλείσιμο

«Όταν εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στο Μάντσεστερ, μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα και στη συνέχεια, πιο πρόσφατα, ζει στο ενοικιαζόμενο ακίνητο. Αλλά το γεγονός ότι θέλει να ξοδέψει κάποια χρήματα θα μπορούσε να σημαίνει ότι σκέφτεται να μείνει στη Σίτι μακροπρόθεσμα, κάτι που είναι καλά νέα για τους οπαδούς της Σίτι και κακά νέα για όλους τους άλλους», αποκάλυψε άνθρωπος του περιβάλλοντός του.

Ο Χάαλαντ υπέγραψε στη Σίτι το καλοκαίρι του 2022 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ έναντι 51 εκατομμυρίων λιρών και έκτοτε έχει πετύχει 101 γκολ σε 107 αγώνες με τους Πολίτες.

Ο 24χρονος έχει ήδη δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων αξίας πολλών εκατομμυρίων λιρών.

Είναι ιδιοκτήτης μιας έπαυλης 6 εκατομμυρίων λιρών στην Μαρμπέλλα και αγόρασε επίσης ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων αξίας 2,6 εκατομμυρίων λιρών στο Όσλο.

Το πιθανό νέο του σπίτι πωλείται από το αστέρι της Γουέστ Χαμ, Ντάνι Ινγκς.

Ο επιθετικός εντάχθηκε στα «σφυριά» το 2023 από την Άστον Βίλα και έχει πετύχει ένα γκολ φέτος.

Ο Ίνγκς ξεκίνησε την καριέρα του στη νότια ακτή από την Μπόρνμουθ πριν γίνει γνωστός στην Μπέρνλι.

Αφού εντυπωσίασε στο Turf Moor, μετακόμισε στη Λίβερπουλ το 2015. Ωστόσο, ο Ίνγκς δεν κατάφερε να λάμψει στο Άνφιλντ και τελικά εγκατέλειψε τον σύλλογο το 2019 για τη Σαουθάμπτον.

Ο επιθετικός ξαναβρήκε την επαφή του με το σκοράρισμα και πέτυχε 41 γκολ σε 91 συμμετοχές στην Premier League με τους Αγίους.

Στη συνέχεια, εντάχθηκε στην Άστον Βίλα το 2021 και σκόραρε 13 φορές στο πρωτάθλημα, πριν εμφανιστεί σε αυτή την τρίτη κοκκινόμαυρη ομάδα στη Γουέστ Χαμ.


Ειδήσεις σήμερα:

H Χαμάς θα αναγεννηθεί σαν φοίνικας από τις στάχτες της, λέει ηγέτης της ισλαμιστικής οργάνωσης

Δούκας: Το αίτημα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ είναι πανίσχυρο, θα στήριζα Γερουλάνο αν ήταν στον β' γύρο

Κοινό Πάσχα κάθε χρόνο για Ορθόδοξους και Καθολικούς, κοντά σε συμφωνία οι δύο Εκκλησίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης