Λαουτάρο Μαρτίνες: Παρουσίασε την δική του ετικέτα κρασιών - Ο αργεντινός άσος της Ίντερ στα βήματα των Μέσι, Παρέδες

Λαουτάρο Μαρτίνες: Παρουσίασε την δική του ετικέτα κρασιών - Ο αργεντινός άσος της Ίντερ στα βήματα των Μέσι, Παρέδες

Η νέα επιχειρηματική κίνηση του επιθετικού της Εθνικής Αργεντινής - Η σειρά περιλαμβάνει δύο ετικέτες Malbec από τη Μεντόζα, με τίτλους “Courage” και “Passion”

laut

Τη νέα σειρά κρασιών του, με την επωνυμία Cittanina, παρουσίασε στην Ιταλία ο επιθετικός της Εθνικής Αργεντινής και της Ίντερ Λαουτάρο Μαρτίνες με τη σύζυγό του Αγκουστίνα Γκαντόλφο.

Η σειρά περιλαμβάνει δύο ετικέτες Malbec από τη Μεντόζα, με τίτλους “Courage” και “Passion”. Ακολουθώντας τα βήματα συναδέλφων του όπως ο Λεάντρο Παρέδες και ο Λιονέλ Μέσι, το ζευγάρι συνεχίζει την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Το 2022, ο Λεάντρο Παρέδες, μαζί με την αδελφή του Βανέσα, λάνσαρε το δικό του κρασί με την ονομασία «Mi Victoria». Ακολουθώντας τα βήματα του πρώην παίκτη της Μπόκα Τζούνιορς, ο Λαουτάρο Μαρτίνες και η Αγκουστίνα Γκαντόλφο εκπλήρωσαν ένα όνειρο, λανσάροντας το «Cittanina», τη νέα σειρά κρασιών Mendoza Malbec που παρουσιάστηκε στο Μιλάνο. Το μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram της το γεγονός αναφέροντας: «Σήμερα γιορτάζουμε το λανσάρισμα των κρασιών μας, τα οποία δημιουργήσαμε με θάρρος, αφοσίωση και πάθος».

Κάτω από μια φωτογραφία του ζευγαριού, η Γκαντόλφο συνέχισε στην περιγραφή: «Αυτά δεν είναι απλά μπουκάλια κρασιού, αλλά μια αντανάκλαση της αγάπης μας για τον τόπο μας και τις αξίες μας. Είναι το αποτέλεσμα μιας πολύ προσεκτικής διαδικασίας από την επιλογή του καλύτερου καρπού μέχρι την οινοποίηση».

«Σας ευχαριστούμε και πάλι, μπαμπά και μαμά, που είστε τα μάτια μας στην Αργεντινή και που κάνατε αυτό το όνειρο χειροπιαστό. Για περισσότερα, η αγάπη μου @lautaromartinez», κατέληξε η Γκαντόλφο. Το κρασί αυτό δημιουργήθηκε από τον οινοποιό της Μεντόζα, Φεντερίκο Ίσκρο, ο οποίος γιόρτασε την κυκλοφορία του κρασιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Γιαννόπουλος: Ο θρυλικός πράκτορας της ΚΥΠ που μπήκε απαρατήρητος στη «Στρατιά του Αιγαίου» στην Τουρκία

Η Μέση Ανατολή στις φλόγες - Γιαχία Σινουάρ: Πώς την έχει γλιτώσει μέχρι τώρα ο αρχηγός της Χαμάς

Τιμ Γκρόβερ: «Ο Τζόρνταν δεν ήθελε να μοιάζει με κανέναν» - Ο ξεχωριστός Κόμπι και η «πικρία» για τον Αντετοκούνμπο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης