Αλίσα Σμιντ: Καλοκαίρι δίχως τέλος για την πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου - Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της στις Μαλδίβες

Μετά την Ιταλία, η Γερμανίδα πρωταθλήτρια του στίβου απολαμβάνει τις διακοπές της στις εξωτικές Μαλδίβες

Αν και έχουν περάσει δύο μήνες από την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, στους οποίους συμμετείχε αλλά δεν διακρίθηκε στον στίβο, η Αλίσα Σμιντ συνεχίζει ακόμη τις διακοπές της. 



Η εντυπωσιακή αθλήτρια αφού πέρασε λίγες μέρες στην Ιταλία με τις φίλες της, «πέταξε» για τον επόμενο προορισμό, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τις εξωτικές Μαλδίβες. 


Η Αλίσα, αφού τακτοποιήθηκε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της, ταξίδεψε με υδροπλάνο για να επισκεφτεί κάποιο διπλανό νησί, ενώ πέρασε ένω ολόκληρο πρωινό σε σπα, κάνοντας σάουνα και μασάζ. Η αθλήτρια απολαμβάνει, επίσης, να δοκιμάζει και το παραδοσιακά φαγητά στις χώρες που ταξιδεύει, κάτι που έκανε και στις Μαλδίβες, δοκιμάζοντας την Ιαπωνική κουζίνα.



Φυσικά κολύμπησε σε πολλές εξωτικές παραλίες και έβγαλε εντυπωσιακές φωτογραφίες, τις οποίες μοιράστηκε στα social media της, αναδεικνύοντας το γυμνασμένο και καλλίγραμο σώμα της. Όταν βρίσκεται στις εξωτικές παραλίες εκτός από ηλιοθεραπεία και κολύμπι, χαλαρώνει, διαβάζοντας λογοτεχνικά βιβλία.


Παρ'όλαυτα δεν ξεχνάει ποτέ την προπόνησή της, γι'αυτό τον λόγο το ξενοδοχείο που έκλεισε είχε εσωτερικό γυμναστήριο, το οποίο χρησιμοποίησε για το καθημερινό της τρέξιμο. 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση: Το Ισραήλ έχει το momentum για να πολεμήσει με όλους τους εχθρούς του - Ο ρόλος Τουρκίας και Ρωσίας

Η Οδύσσεια δύο παιδιών ανάμεσα στη μάνα Playmate και τον πατέρα κροίσο

Κοινό Πάσχα κάθε χρόνο για Ορθόδοξους και Καθολικούς, κοντά σε συμφωνία οι δύο Εκκλησίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr